Panzer Machine Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Model fajny w budowie. Od siebie dodałem kilka prostych ulepszeń wykonanych od podstaw. Bardzo podobał mi się system montażu gąsienic, który zaoferował producent. Myślę, że taki system jest idealny do tej skali. Malowanie i brudzenie wykonałem za pomocą farbek i chemii Ammo jak widać na zdjęciu. po raz pierwszy miałem okazję przetestować ich pędzli oraz płynów do kalkomanii. Polecam! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Świetny model. Zdjęcia idealne! Jakiego oświetlenia używasz? Nie wiem czy jeszcze zaspany jestem ale żadnego cienia nie widze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Jeden z najładniejszych modeli tego czołgu w tej skali jakie widziałem. Podstawka też dodaje uroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 9 Marca 2019 Share Napisano 9 Marca 2019 Fajnie wyszedł. Jeżeli dobrze widzę na czwartej fotce prawa gąsienica miejscami odstaje od kół w górnym biegu - może da się jeszcze docisnąć i złapać na kleju CA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 9 Marca 2019 Autor Share Napisano 9 Marca 2019 @enten Używam czterech źródeł światła. Dwóch lampek ikeowych z kalką techniczną i dwóch kolejnych lampek ledowych (takich mniejszych i też ikeowych) do rozświetlenia tła i odbicia światła od białej kartki. @bazylms Dziękuję! @Michal_G Dzięki! Kurcze, już 3 razy kleiłem tą gąską w tym miejscu CA Jeszcze raz ją spróbuję chycić. Dzięki! Zainteresowanych tym jak powstawał proces malowania, serdecznie zapraszam do obejrzenia filmu: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Marca 2019 Share Napisano 15 Marca 2019 Super model. Film też fajny. W jakim programie montowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 17 Marca 2019 Autor Share Napisano 17 Marca 2019 W dniu 15.03.2019 o 15:19, Markuz napisał: Super model. Film też fajny. W jakim programie montowałeś? https://fxhome.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zakurzony Napisano 19 Marca 2019 Share Napisano 19 Marca 2019 Tak jak nie lubię teciaków, tak ten model bardzo mi się podoba. Dobry wzorzec, gdybym kiedyś się jednak przemógł i zabrał za ów pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Marca 2019 Share Napisano 20 Marca 2019 Jak na 72 to rewelacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micmal Napisano 24 Marca 2019 Share Napisano 24 Marca 2019 ŁAŁ. Świetny teciak, ale podstawka, fotki i filmik-szacun. To jest właśnie to, wykończenie podstawki - poezja. Dobór kolorków do teciaka w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi