Panzer Machine Napisano 9 Marca 2019 Napisano 9 Marca 2019 Model fajny w budowie. Od siebie dodałem kilka prostych ulepszeń wykonanych od podstaw. Bardzo podobał mi się system montażu gąsienic, który zaoferował producent. Myślę, że taki system jest idealny do tej skali. Malowanie i brudzenie wykonałem za pomocą farbek i chemii Ammo jak widać na zdjęciu. po raz pierwszy miałem okazję przetestować ich pędzli oraz płynów do kalkomanii. Polecam! 2 Cytuj
enten Napisano 9 Marca 2019 Napisano 9 Marca 2019 Świetny model. Zdjęcia idealne! Jakiego oświetlenia używasz? Nie wiem czy jeszcze zaspany jestem ale żadnego cienia nie widze! Cytuj
bazylms Napisano 9 Marca 2019 Napisano 9 Marca 2019 Jeden z najładniejszych modeli tego czołgu w tej skali jakie widziałem. Podstawka też dodaje uroku. Cytuj
Michal_G Napisano 9 Marca 2019 Napisano 9 Marca 2019 Fajnie wyszedł. Jeżeli dobrze widzę na czwartej fotce prawa gąsienica miejscami odstaje od kół w górnym biegu - może da się jeszcze docisnąć i złapać na kleju CA? Cytuj
Panzer Machine Napisano 9 Marca 2019 Autor Napisano 9 Marca 2019 @enten Używam czterech źródeł światła. Dwóch lampek ikeowych z kalką techniczną i dwóch kolejnych lampek ledowych (takich mniejszych i też ikeowych) do rozświetlenia tła i odbicia światła od białej kartki. @bazylms Dziękuję! @Michal_G Dzięki! Kurcze, już 3 razy kleiłem tą gąską w tym miejscu CA Jeszcze raz ją spróbuję chycić. Dzięki! Zainteresowanych tym jak powstawał proces malowania, serdecznie zapraszam do obejrzenia filmu: 2 Cytuj
Markuz Napisano 15 Marca 2019 Napisano 15 Marca 2019 Super model. Film też fajny. W jakim programie montowałeś? Cytuj
Panzer Machine Napisano 17 Marca 2019 Autor Napisano 17 Marca 2019 W dniu 15.03.2019 o 15:19, Markuz napisał: Super model. Film też fajny. W jakim programie montowałeś? https://fxhome.com Cytuj
zakurzony Napisano 19 Marca 2019 Napisano 19 Marca 2019 Tak jak nie lubię teciaków, tak ten model bardzo mi się podoba. Dobry wzorzec, gdybym kiedyś się jednak przemógł i zabrał za ów pojazd. Cytuj
micmal Napisano 24 Marca 2019 Napisano 24 Marca 2019 ŁAŁ. Świetny teciak, ale podstawka, fotki i filmik-szacun. To jest właśnie to, wykończenie podstawki - poezja. Dobór kolorków do teciaka w dziesiątkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi