em Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu PTB jak planer PBP jak najbardziej metal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu PTB jak planer PBP jak najbardziej metal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu 1 godzinę temu, em napisał: PTB jak planer PBP jak najbardziej metal Czyli tłumacząc z niemieckiego na polski: - belki w kolorze płatowca - baniak na naftę aluminiowy/srebrny/stalowy Jak coś pokręciłem to prostuj, bo w galerii to już będzie po ptokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu PTB to zbiornik PBP to belki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu PTB to zbiornik PBP to belki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 11 godzin temu Autor Share Napisano 11 godzin temu 9 godzin temu, em napisał: PTB to zbiornik PBP to belki. Czyli że zbiornik w kolorze "prawie białym" a belki startowe stalowe Ze zbiornikiem nie ma problemu bo go tylko co zlepiłem, ale belki to muszę przemalować - a takie ładne były, już polakierowane pod kalki A z ustawieniami "wypowiedzi" w twoim profilu wszystko w porządku? Bo wrzuca podwójne posty - takie trochę Baden-Baden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu W sedno tarczy trafiłeś z tym BB, mam niemiecki internet i napisali mi że wiedzą że jest dupa ale żebym był dobrej myśli. Kiedyś musi być lepiej... Chyba bierze się stąd,iż pokazuje błąd wysyłania wiadomości, więc wciupiam to samo znów albo znowu i wysyłam do skutku..nieraz kilka razy Tak,prawie biały Tak metalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi