abtb Napisano 12 Listopada Autor Share Napisano 12 Listopada Zrobiłem sobie nowy blacik wystawowy oraz pomalowałem samolocik: I położyłem już kalki I chyba na tym etapie zamknę ten kilkuletni warsztat - w sumie od dłuższego czasu to już tylko powtarzalność czynności. Galeria obecnie robionego modelu niebawem, a kolejnych w miarę wybudowania/złożenia/ulepienia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada 3 godziny temu, abtb napisał: chyba na tym etapie zamknę ten kilkuletni warsztat myślałem, że w tym temacie chodzi o to żeby budować, a nie zbudować i zamknąć wątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano wczoraj o 13:12 Autor Share Napisano wczoraj o 13:12 Taka oto sytuacja 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu No i proszę, następny Knedlik. Bardzo przyjemny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 godzin temu Autor Share Napisano 19 godzin temu W galerii będę rozliczał z tych serduszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Ja nic nie będę pisać, bo zostanę zaliczony do tych, którzy po znajomości (?) chwalą i poklepują się po pleckach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 godzin temu Autor Share Napisano 16 godzin temu 33 minuty temu, giberes napisał: Ja nic nie będę pisać, bo zostanę zaliczony do tych, którzy po znajomości (?) chwalą i poklepują się po pleckach Bardzo słuszna uwaga Ja znam osobiście tyle osób z forum, że chyba się wypiszę, żeby nie być posądzanym o kolesiostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi