abtb Napisano 5 Sierpnia Autor Napisano 5 Sierpnia 16 godzin temu, Moses napisał: Ale będzie po żydowsku? NIE! W pudle są tylko nalepy z kraju żabojadów więc będzie rodowity francuz Cytuj
Moses Napisano 5 Sierpnia Napisano 5 Sierpnia 3 minuty temu, abtb napisał: będzie rodowity francuz nie zapomnij dorobic uchwytu na białą flagę hehe 2 Cytuj
Grzes Napisano 5 Sierpnia Napisano 5 Sierpnia 18 godzin temu, abtb napisał: francuski Ił-28 Nie obrażaj Iła 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Sierpnia Autor Napisano 5 Sierpnia (edytowane) 3 godziny temu, Grzes napisał: Nie obrażaj Iła Niech będzie że to taki bardziej francuski Jak 25 - w końcu podwozie główne mają takiego samego typu -jednotorowe Edytowane 5 Sierpnia przez abtb Cytuj
abtb Napisano 20 Sierpnia Autor Napisano 20 Sierpnia Malunki postępują: "MiG 17" właściwie gotowy. Dziś dotarło brakujące uzbrojenie. Kiela łykendu pewnie się skończy i będzie można cykać fotki do galerii 4 Cytuj
abtb Napisano 30 Sierpnia Autor Napisano 30 Sierpnia W dniu 20.08.2026 o 22:43, barszczo napisał: Siedemnastka super Prace przy "siedemnastce" zostały zakończone Z wieści głównych - 21-ynka już się oblepiła nalepkami, połoszowała i czeka na montaż końcowy za jakiś tydzień. A potem już tradycyjnie fotki do galerii Na warsztat wchodzi e-R-ka 3 Cytuj
abtb Napisano 30 Sierpnia Autor Napisano 30 Sierpnia 17 minut temu, greatgonzo napisał: P-47R? Nie znam I tak bywa A tak w ogóle to szykuj kwity - ruszamy z warsztatem na cztery dzbany Cytuj
DobreMzimu Napisano 31 Sierpnia Napisano 31 Sierpnia Czy sloty faktycznie tak daleko się wysuwały? Cytuj
abtb Napisano 31 Sierpnia Autor Napisano 31 Sierpnia 3 godziny temu, DobreMzimu napisał: Czy sloty faktycznie tak daleko się wysuwały? Pytasz z ciekawości czy masz wątpliwości? Producent modelu dał tak siermiężne punkty mocowania, że o jakiejkolwiek inerpretacji ich położenia nie ma mowy. A oglądając zdjęcia oryginału samolotu, mozna odnieść wrażenie, że jedynym ograniczeniem ich "wysunięcia" jest podwieszony baniak na naftę lub MER a odległość mierzy się szczelinomierzem Cytuj
abtb Napisano 8 Września Autor Napisano 8 Września (edytowane) Prace w temacie ogólnym XII Etapu : Zamknięcie Pierwszej 20-tki - zakończone : Edytowane 8 Września przez abtb 7 Cytuj
abtb Napisano 11 Września Autor Napisano 11 Września Kontynuując rzępolenie na narzędziu muzycznym osiągnąłem takie oto efekty: które to nastepnie pokryłem podkładem: dzięki któremu wykryłem kilka zdrad, które da się usunąć bez większego problemu. Ogólnie zaczynam odnosic wrażenie, że te edkowe 21-nki zaczynają schodzić na niższą półkę jakościową, a tworzeniu kolejnych wersji towarzyszą drobne, aczkolwiek upierdliwe niuansiki, które trzeba sobie skorygować we własnym zakresie Ale ogólnie ta sKubana e-R-ka może ciekawie się prezentować Cytuj
rudy0007 Napisano 11 Września Napisano 11 Września Uffff dobrze,że będzie kubański bo cygara to oni mają nawet smaczne Cytuj
abtb Napisano 20 Września Autor Napisano 20 Września Maziaje: i pierwsze malunki (a właściwie to już chyba trzecie): Cytuj
abtb Napisano 22 Września Autor Napisano 22 Września W dniu 20.09.2026 o 20:33, Grzes napisał: wreszcie jesteś! Zawsze byłem, tylko w białym skafandrze malarskim i masce mnie nie rozpoznawałeś . A maluje się cały czas: Cytuj
Grzes Napisano 22 Września Napisano 22 Września 34 minuty temu, abtb napisał: A maluje się cały czas: 2 Cytuj
abtb Napisano 23 Września Autor Napisano 23 Września Malowanie czas zakończyć: I jak widać na powyższej fotce - next tajm: A w środku tłusto, że hej: I jest z czego wybrać - będzie ciekawie 2 Cytuj
Grzes Napisano 23 Września Napisano 23 Września 39 minut temu, abtb napisał: next tajm: Będzie madziarski żralok? Cytuj
abtb Napisano 23 Września Autor Napisano 23 Września 21 minut temu, Grzes napisał: Będzie madziarski żralok? NIE! Ale będzie coś dla ciebie Cytuj
Grzes Napisano 23 Września Napisano 23 Września 13 minut temu, abtb napisał: będzie coś dla ciebie MiGów ci u mnie dostatek, ale i tego przyjmę na dowód dobrosąsiedzkiej przyjaźni Cytuj
abtb Napisano 23 Września Autor Napisano 23 Września 33 minuty temu, Grzes napisał: ale i tego przyjmę Może być?: Jeśli tak - to się zrobi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi