Moses Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 6 minut temu, Soris napisał: Przecież nie zamawiałeś u mnie żadnych masek do MiG-ów Czy właśnie się sprzedałeś że robisz maski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 15 minut temu, Moses napisał: Czy właśnie się sprzedałeś że robisz maski? To kolega o tym nie wiedział? Połowa "śledzi" z ławicy jest pomalowana z pomocą masek zrobionych przez kolegę @Soris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 28 Kwietnia Share Napisano 28 Kwietnia 3 godziny temu, Soris napisał: Za szybko Cię pochwaliłem... Dołóż mu, nie zaszkodzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 6 godzin temu, Soris napisał: Przecież nie zamawiałeś u mnie żadnych masek do MiG-ów, więc nie rozumiem skąd ta pięciolatka Spokojnie, bez paniki i napinki - mam dla ciebie małą robótkę do MiG-a. Aczkolwiek nie do 21-ego a 29-tego. Jutro wyślę fotosik z opisem sytuacji na PW A tak na marginesie - przytrzymaj trochę tematy temu marudzie z Piły - niech zryżeje do końca . Choć pewnie i tak jak zobaczy najnowsze 104-ki z mojej ławicy to będzie jojczył że też chce takie maski. Pod żadnym pozorem nie udostępniaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Kwietnia Autor Share Napisano 28 Kwietnia 3 godziny temu, rudy0007 napisał: Dołóż mu, nie zaszkodzi Cóż za mowa nienawiści - trzeba by szepnąć gdzie trzeba, to może otrzymasz w nagrodę miesięczną majówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Kwietnia Autor Share Napisano 30 Kwietnia Kalki i łosz: A teraz planowana przerwa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja (edytowane) Jutro do kawy: Edytowane 3 Maja przez abtb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Już mówię że piękny, jutro potwierdzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Ja jutro nic nie napiszę bo ile razy można pisać to samo. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Ja też nic nie napiszę, bo czuję się dyskryminowany ze względu na to, że nie pijam kawy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 35 minut temu, Soris napisał: nie pijam kawy... To już jest nas dwóch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja 36 minut temu, Soris napisał: czuję się dyskryminowany ze względu na to, że nie pijam kawy.. Teraz, Grzes napisał: To już jest nas dwóch Z tradycją "niedzielnej galerii przy kawie" to wy raczej nie wygracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Zawsze można walnąć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 7 minut temu, Grzes napisał: To już jest nas dwóch To dobrze, będzie więcej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Nie otrujesz się? Jakby co, to miej w pogotowiu antidotum pod postacią "bukietu smakowego" z ostatnich zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Jeszcze dodaj "porannej", to możesz do mnie nie dzwonić. Jak mnie przeprosisz, to może coś napiszę późnym popołudniem, przy herbacie, oczywiście sypanej, żeby nie było wątpliwości... A z Grześkiem, to się piwa napiję na Babarybie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć warsztat, bo kierunek dialogu zmierza stanowczo w złą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja 15 minut temu, Soris napisał: przy herbacie, oczywiście sypanej kurde, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja No widzisz, ledwo człowiek bratnia duszę znalazł i kulturalny dialog zaczął prowadzić, to gospodarz zamknięciem warsztatu straszy i powykrzywiane buźki mi wstawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Bez awanturnictwa proszę - bo się obrażę i nie pokażę jak buduję F-13 z Kp w polskim mundurku (znaczy się ze szachownicą) Albo się nie obrażę - zbuduję ją w jakimś ciekawym, egzotycznym kamo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja ...i do tego szantaż emocjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Wymiękłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Godzinę temu, abtb napisał: Nie pozostaje mi nic innego jak zamknąć warsztat Znajdziemy Cię i pomożemy ponownie otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja 6 godzin temu, Grzes napisał: Znajdziemy Cię Nie strasz, nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi