Xmen Napisano 4 Kwietnia 2019 Share Napisano 4 Kwietnia 2019 Budowa dobiegła końca.Model przedstawia samolot z 4/LeLv 24 pilot Lt. E. Riihikallio który na Breswterach odniósł 4,5 zwycięstwa powietrznego.Do budowy modelu użyłem blaszki Eduarda i myślę że warto było.Model malowany farbami Bilmodel i Gunze.lakier matowy Hataka Orange.Wash zrobiony gotowcami od AK.Kalkomanie zestawowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Kwietnia 2019 Share Napisano 4 Kwietnia 2019 Zmalowany ładnie. Szklarnia wyszła perfekcyjnie. Można by było ździebko przybrudzić przy wydechach i łopaty obić ale taki "nówka funkel" też da się lubić W sumie całkiem zgrabne "jajo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastain Napisano 4 Kwietnia 2019 Share Napisano 4 Kwietnia 2019 Tak - szklarnia robi "robotę". Kiedy mi tak zacznie wychodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2019 8 godzin temu, abtb napisał: Szklarnia wyszła perfekcyjnie. Dzięki.Niestety tylko na zdjęciu wygląda perfekcyjnie.W dwóch miejscach pojawiły się małe "dymki" od środka ale nie chcę tego ruszać bo strach że będzie gorzej. 6 godzin temu, sebastain napisał: Kiedy mi tak zacznie wychodzić? To tylko maski panie kolego. Przed przyklejeniem przetarta patyczkiem kosmetycznym co by usunąć ewentualne zabrudzenia i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 5 Kwietnia 2019 Share Napisano 5 Kwietnia 2019 Piękny byczek. Też muszę się za nim rozglądnąć, na razie mam tylko Hurricane w barwach fińskich, ale zbieram już pudła i kalkomanie na inne maszyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2019 30 minut temu, GreGG24 napisał: Też muszę się za nim rozglądnąć, na razie mam tylko Hurricane w barwach fińskich, ale zbieram już pudła i kalkomanie na inne maszyny. Ciężka sprawa.Najprędzej to chyba w dwupaku z messerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 5 Kwietnia 2019 Share Napisano 5 Kwietnia 2019 Xman, super Ci wyszedł ten model, na szczęście nie wybrudziłeś go tak, jak teraz wymaga "moda" wśród niektórych modelarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2019 Dzięki Panowie."Pires"mi też ta "moda" się nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 5 Kwietnia 2019 Share Napisano 5 Kwietnia 2019 Bardzo fajnie wyszedł, naprawdę super. Plus "plus" za nie wszechbrudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 6 Kwietnia 2019 Share Napisano 6 Kwietnia 2019 Bardzo ładnie wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 14 Kwietnia 2019 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2019 Mogę ogłosić sukces.Modelik dostał aż dwie pieczątki.Jest postęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi