KrIsto Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 No pan krółiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Kwietnia 2008 No pan krółiczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 No pan krółiczek Wiesz Kolego... Temu tubylcowi pewnie chodziło o to piękne i barwne maskowanie z króliczkami wielkanocnymi, które to go pewnie bardzo zafascynowało... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Witam. KRUGER_MAN pytałeś mnie kiedyś o fotele. Męczę się z nimi kilka dni i wyglądają tak. Środek będzie żółty, a wokół szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Ahhh... Cud, miód i orzeszki xD Najbardziej to czekam na fotele :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 No ja to samo , jeszcze fajnie jak byś zrobił te jak by uchwyty na pasy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 18 Kwietnia 2008 Share Napisano 18 Kwietnia 2008 Kurcze też zawsze myślałem, że ten motocykl trzeba samemu skleić Zestaw na tym etapie zapowiada się zawodowo. Duży plus Ciekaw jestem co z tych foteli wyczarujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Mi sie wydaje że orginalne fotele nie mają tych kwadracików na środku tylko są równe, wiec chyba powinieneś zaszpachlować i te kwadraciki i potem odtworzyć linie podziału http://www.maj.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=632431 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Dlatego najlepsze fotele do przeróbki to z Dafa bo mają uchwyt na pas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Witam. Dzięki Miki za zdjęcie, z tych co mam to niewiele widać. Co do tych kwadratów, to chodziło mi o wzorek na środku, ponieważ te fotele co mam je na zdjęciach i według nich się wzoruję, mają jakieś otworki. Więc ja pomyślałem że jak już są kwadraty to je wykorzystam. Dzisiaj kupiłem lakier półmat i od razu przystąpiłem do działania. Pomalowałemelementy wnętrza min. Półki nad głową kierowcy. Tylną ścianę. Chciałem wypróbować pierwszy wash na desce, ale troszkę nie wyszedł. Lampki na podsufitce pomalowałem na srebrno. Tak wygląda to we wnętrzu. Jak wcześniek wspomniałem, kupiłem lakier półmat, i pomalowałem grill. Przymiarka grila i kabiny. Pomalowałem kierunkoeskazy boczne i dokleiłem je. I próba całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie no fajnie to wygląda, a jak uchylasz kabinę to podnosi się bez problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Ten wash na desce naprawde troche nie wyszedł , a przymiarka wygląda barrdzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Nie no fajnie to wygląda, a jak uchylasz kabinę to podnosi się bez problemu? Kabina jest tylko luźno nałożona, na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Rozumiem. Bo już myślałem że tak dziwnie nisko siedzi i może być problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redline Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Ojtam ten wash wcale nie jest taki zły. Wygląda jakby kierowca lekko nie dbał o czystość w kabinie Pozatym jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Najwazniejsze to byc pozytywnie nastawionym:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Ja wyznaję taką zasadę- Jak nie popsujesz, to się nie nauczysz Jak na pierwszy raz i to na lakier połysk, to jest ok. Czy to podszybie malowałeś z pędzla, a kabinę sprajem, czy oba sprajami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 19 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Czy to podszybie malowałeś z pędzla, a kabinę sprajem, czy oba sprajami? Kabinę malowałem sprayem, a pod szybie aerografem. Taśma podczas malowania się odkleiła i troszkę farby dostało się pod. Zaiważyłem to już po polakierowaniu. Myślę jeszcze, że jak podoklejam lusterka i inne elementy z przodu kabiny, to nie będzie to widoczne. Na zdjęciach się to rzuca w oczy, natomiast normalnie nie jest to bardzo widoczne. Co do lakieru to kładłem drugi raz i lepiej mi wyszło niż za pierwszym razem. Na modelu Westernstara, kładłem pierwszy raz lakier. Lecz nadal jeszcze się muszę wiele od was nauczyć. Ja wyznaję taką zasadę- Jak nie popsujesz, to się nie nauczysz Wyznaję taką samą zasadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam. Dzisiaj nadal dopieszczałem wnętrze. Kierownica, lewarek i uchwyty, pomalowane oraz przyklejone n swoje miejsce. Boki na drzwi. Podsifitka z półkami. I jak się to prezentuje we wnętrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milmak Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 Pełen szacun... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinK Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 W złą stronę przykleiłeś lewarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Kwietnia 2008 W złą stronę przykleiłeś lewarek. Dzięki, już poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 A poprawiasz ten wash deski ? bo jest okropnie ,bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 20 Kwietnia 2008 bo jest okropnie ,bez obrazy Mnie też się nie podoba. Może coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 A z aerografu, to jakąś farbką typu HUMBROL? Masz do niej rozpuszczalnik/rozcieńczalnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi