Truckerek93 Napisano 13 Maja 2008 Share Napisano 13 Maja 2008 Te zamontowane na drzwiach pasażera?? To sie chyba dojazdowe nazywa, ale nie jestem pewien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 16 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Maja 2008 (edytowane) Witam. Dzisiaj się troszkę śpieszyłem i wykonałem kilka czynności przy modelu. Jeszcze jutro z rana będę majsterkował, ponieważ chcę model wystawić na konkursie w Żywcu. Mam nadzieję, że zdąże. Model na konkursie będzie ukończony w 99,9%, ale chyba to nie stanowi problemu. Zdjęcia wrzucę w późniejszym czasie, ponieważ fotosik coś szfankuje, a nie znam innego. Owiewka. Wszustkie uchwyty. Kratka z tyłu i podnóżki. Pośpieszyłem się z jednym lusterkiem i buła. Zamaskuję je na jutro a po wszystkim poprawie. Chlapacze będę matowe. Lusterko i uchwyty. Wycieraczki. I kalki. Edytowane 16 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 Witam.Dzisiaj się troszkę śpieszyłem i wykonałem kilka czynności przy modelu. Jeszcze jutro z rana będę majsterkował, ponieważ chcę model wystawić na konkursie w Żywcu. Mam nadzieję, że zdąże. Model na konkursie będzie ukończony w 99,9%, ale chyba to nie stanowi problemu. Zdjęcia wrzucę w późniejszym czasie, ponieważ fotosik coś szfankuje, a nie znam innego. Jak nie fotosik to photobucket.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NobelEXC Napisano 16 Maja 2008 Share Napisano 16 Maja 2008 No to powodzenia w skladaniu modelu i do zobaczenia w Żywcu mój model juz spakowany ;) P.S. Na Master Mini Trucka konczyłem model od 2 w nocy jak wrociłem z pracy do 4 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 17 Maja 2008 Share Napisano 17 Maja 2008 A w Opolu na naczepie robiłem ładunek Prawda Nobel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2008 Witam. A oto jedna z trzech niespodzianek, jakie spotkały mnie dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinzo56 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Również przyłączam się do gratulacji ! Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Congratulations . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Gratuluje, a model do tego jakiś dostałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 A oto jedna z trzech niespodzianek a pozostałe dwie...??...gdzie...?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Wielkie gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2008 a pozostałe dwie...??...gdzie...?? A tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Zacząłem grać w Moto Gp i zaciekawiła mnie postać Valentino Rossiego. jeździł w barwach yamachy w roku 2004. Może jak byś poszukał to znajdziesz fotki volva?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad1 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Gartulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 No brawo Wielkie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 18 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 18 Maja 2008 Dziękuję bardzo koleżanko i koledzy Jeszcze dokończę tylko światła w naczepie, może wykonam winde i model będzie w galerii, ze zdjęciami w terenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Przyłączam się do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 18 Maja 2008 Share Napisano 18 Maja 2008 Łukasz moje gratulacje za Festiwal, i to Międzynarodowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 22 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 22 Maja 2008 Witam. Jeszcze raz dziękuję za gratulację. Powoli budowa dobiega końca. Dzisiaj miałem troszkę czasu i udało mi sie zrobić, klosze świateł. W niedzielę, postaram się wykonaż małe trójkąty, i tylną windę. Następnie przewody łączące, naczepę z ciągnikiem i w przyszłym tygodniu, model zabiorę w teren, w celu wykonania zdjęć do galerii. Tak to wygląda, przepraszam za jakość zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 24 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 24 Maja 2008 Witam. Dzisiaj usiadłem na kilka minut przy modelu i udało mi się zrobić trójkąty odblaskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 Przy lewym trójkącie widać jak by zacieki kleju , czy to moze wina fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 24 Maja 2008 Share Napisano 24 Maja 2008 W naczepie pod trójkątami odblaskowymi nakleiłeś złe tablice wyróżniające, powinne być z żółtym tłem i czerwonymi obwódkami. Te naklejone świadczą o tym, że jest to ciągnik lub solówka a nie naczepa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 25 Maja 2008 Autor Super Moderator Share Napisano 25 Maja 2008 Witam. W naczepie pod trójkątami odblaskowymi nakleiłeś złe tablice wyróżniające, powinne być z żółtym tłem i czerwonymi obwódkami. Kalkomanie nakładałem tak, jak zaleca instrukcja. Nie znam się na oznaczeniach pojazdów, więc stąd ten błąd. Gdybym wiedział, że to są złe tablice, nie naklejał bym ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi