hiwis Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Powiedzmy że to "diorama". Takie maleństwo na szybko zrobione. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salieri Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Ładne, starannie wykonane, ale jakby nieskończone- czegoś tam brakuje... Może figurki?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafau Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 a mi się podoba - zawsze jakaś to odskocznia od zlomu wojskowego. z czego ramka jest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Elegancko.Z fejsa to znam heheheh. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek Przybulewski Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Bardzo ładnie. Klimatyczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted May 14, 2019 Share Posted May 14, 2019 Świetny pomysł, brawo za wykonanie, bardzo mi się podoba .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 15, 2019 Author Share Posted May 15, 2019 Dziękuję, fajnie ze się podoba. Figurka może kiedyś, nie tym razem ;-) z czego ramka jest ? Ramka robiona samodzielnie z PCV. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 No i to jest coś, a nie jakieś sołdaciki, samochodziki Bardzo mi się ta twoja praca podoba, ma klimat. No a poza wszystkim- jest nietypowa, jak na Modelłorka. Planujesz w najbliższym czasie jakieś architektoniczne eksperymenty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 15, 2019 Author Share Posted May 15, 2019 No i to jest coś, a nie jakieś sołdaciki, samochodziki Bardzo mi się ta twoja praca podoba, ma klimat. No a poza wszystkim- jest nietypowa, jak na Modelłorka. Planujesz w najbliższym czasie jakieś architektoniczne eksperymenty? Dzięki Lordzie. Planować planuję ale plany są zawsze bogatsze niż późniejsze możliwości ich szybkiej realizacji ;-) W warsztacie są kolejne "obrazki" : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAW Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Bardzo ciekawy pomysł i bardzo dobre wykonanie choć przydałaby się jakaś opalona plażowiczka wracająca do hotelu Z jakiego biura podróży korzystałeś? Jakby co będę omijał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted May 16, 2019 Author Share Posted May 16, 2019 Bardzo ciekawy pomysł i bardzo dobre wykonanie choć przydałaby się jakaś opalona plażowiczka wracająca do hotelu Z jakiego biura podróży korzystałeś? Jakby co będę omijał Biuro podróży "Ostatnia podróż" ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted June 21, 2019 Share Posted June 21, 2019 Wykonanie rewelacja!. Jednak wolę pełnowymiarowe dioramy/winetki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts