pmroczko Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Dzień dobry! Ja mam takie wrażenie, że kolega Solo (ale nie tylko on) wprowadził, celowo, albo i nie, niepotrzebne emocje, a teraz tak jakby się dziwił, co też się porobiło, natężenie absurdu. Cały czas apeluję o wzajemny szacunek i szacunek dla pracy włożonej w wykonanie modelu. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 17 Sierpnia 2019 Share Napisano 17 Sierpnia 2019 Nie, ja po prostu oceniłem model według własnego poczucia estetyki, a kilka osób nie potrafiło przyjąć tej krytyki do wiadomości i przejść nad tym do porządku dziennego. Nie pisz mi o szacunku, bo w mojej krytyce odniosłem się do autora z szacunkiem, czego on niestety nie potrafił odwzajemnić. Publikując zdjęcia swojego modelu na forum dyskusyjnym, szczególnie w galerii, warto mieć na uwadze to, że nie zawsze otrzyma się wyłącznie pochwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Tak, Solo, to wszystko racja - bardzo dobrze, że napisałeś co o tym sądzisz i jak najbardziej krytyki można się spodziewać na forum, oczywiście że tak jest. W moim odczuciu tylko styl niektórych krytycznych wpisów w tym wątku (nie tylko Twoich) w****wił wielu ludzi, no i nie ma się co dziwić, że od tego momentu dyskusja może nie jest już taka miła i racjonalna, jak mogła by być. Ty trochę zbierasz żniwo tych złych emocji, myślę że dlatego, że jesteś najbardziej aktywny i sprawiasz wrażenie najbardziej przekonanego o własnej racji. Z własnego doświadczenia wiem, że takie przekonanie potrafi ludzi bardzo rozdrażnić. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 8 minut temu, pmroczko napisał: Ty trochę zbierasz żniwo tych złych emocji, myślę że dlatego, że jesteś najbardziej aktywny i sprawiasz wrażenie najbardziej przekonanego o własnej racji. Dobrze, następnym razem będę pisać "ten model wygląda super, ale mogę nie mieć racji". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 9 Września 2019 Share Napisano 9 Września 2019 Model wyszedł ładnie, ale wali po oczach ten preshading. Wydaje mi się że rozumiem o co chodzi chłopakom. Model przy odrobinie cieniowanie wyglądał by zdecydowanie realniej, nie musi byc utytłany. Można było z niego wiecej wyciągnąć. Pod spodem Mój z praktycznie tym samym odcieniem górnej powłoki tylko w malowaniu póżniejszym bez białego spodu. Gdybys poszedł w tym kierunku tylko lepiej niż ja było by idealnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi