abtb Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Takiego latawca se ulepiłem - prototyp N1K2-J.Shindenkai. Model prosto z pudła (prawie). Dodałem przewody hamulcowe, działka toczone Mastera i układ zamykania pokryw podwozia. Hasegawa jak to Hasegawa - składa się bez problemu i szpachli 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Podoba się. A co to za dziwne czerwone kropki na lotkach skrzydeł? Na prawej stronie luk rewizyjny przy hinomaru jakby nie do końca wytrasowany lu b wasch za mocno wytarty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2019 15 minut temu, lesio-69 napisał: A co to za dziwne czerwone kropki na lotkach skrzydeł? Chyba na klapach? To jakieś napisy eksploatacyjne. Może po polsku to znaczy "Nie stawać" 17 minut temu, lesio-69 napisał: Na prawej stronie luk rewizyjny przy hinomaru jakby nie do końca wytrasowany lu b wasch za mocno wytarty. Może i tak. Nie znam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 Fajna pomarańcza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 18 Sierpnia 2019 Share Napisano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Najlepszy z prezentowanych japońców w tym rzucie. Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez zloty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2019 29 minut temu, zloty napisał: Najlepszy z prezentowanych japońców w tym rzucie. Jak się domyślam, urzekł Kolegę ten piękny kolor dojrzałej pomarańczki. I w sumie jeszcze jedna bardzo ważna informacja: Serdeczne podziękowania Koledze Xmenowi za podesłanie kalek do prototypu bez których ten samolot by nie powstał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 19 Sierpnia 2019 Share Napisano 19 Sierpnia 2019 Bardzo efektownie wygląda ten Shidem Kai w takim żółtym malowaniu. Mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 20 Sierpnia 2019 Share Napisano 20 Sierpnia 2019 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 22 Sierpnia 2019 Share Napisano 22 Sierpnia 2019 I jak to jest ?? Zrobić żółtego japońca ?? Pytam, bo tez kilka razy W życiu o tym myślałem, ale jednak uległem schematowi, i robiłem bardziej bojowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 22 Sierpnia 2019 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2019 13 minut temu, spiton napisał: I jak to jest ?? Jest fajnie 14 minut temu, spiton napisał: Zrobić żółtego japońca ?? Zawsze to "inaczej" niż zwykle 15 minut temu, spiton napisał: jednak uległem schematowi, Nie ulegaj, spełniaj marzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi