temir 2 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 (edited) Witam! Na wstępie pragnę podziękować wszystkim tym którzy odwiedzili i zechcieli skomentować budowę modelu w wątku warsztatowym ! Wielkie dzięki ! Parę słów o samym modelu - sklejalność i dopasowanie elementów bezproblemowe. Detale całkiem niezłe,jedyny wyjątek stanowią ogniwa gąsienic dalekie od orginału. . Ten mankament zadecydował że pojazd wykonałem w malowaniu zimowym: starałem się zamaskować gasienice pokrywą śnieżną . Do malowania modelu użyłem akryli Vallejo, "świeży" śnieg na gąsienicach to Tamiya weathering stick. Więcej na temat szczegółów budowy i malowania można znaleść tutaj: viewtopic.php?t=5991 Zapraszam do oglądania i komentowania! Pozdrawiam! Edited March 26, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladek Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 W twoim modelu bardzo podoba mi się to że nie ma tu żadnych przesadzonych śladów eksploatacji, Często kiedy oglądam modele wschodniej myśli technicznej to są do przesady okopcone, zardzewiałe itp... ( co może na czołgach Bt 2,5 i 7,T 26 i T 35 nie dziwi -, ale już na T-34 co rzadko miesiąc przetrwały ) Pozdrawiam ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pafica Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Camo super, ślady eksploatacji też, skala przede wszystkim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiton Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Wygląda jak 35 :-)) Robi wrażenie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Jednym słowem "świetny" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_Mazzi Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Mnie się podoba Fajnie udało Ci się ułożyć gąsiennice, zbiorniki to dla mnie mistrzostwo świata (super "szew"), malowanie wypas... No i temat.. ciekawy czołgutek a nie kolejna niemiecka kupa złomu ;) Tiaaa, zdecydowanie mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleks Kornafel Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 T-34 co rzadko miesiąc przetrwały A Rudy 102 ? Mnie się podoba Fajnie udało Ci się ułożyć gąsiennice, zbiorniki to dla mnie mistrzostwo świata (super "szew"), malowanie wypas... No i temat.. ciekawy czołgutek a nie kolejna niemiecka kupa złomu ;) Tiaaa, zdecydowanie mi się podoba Zostaje mi tylko przytaknąć... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 temir 2, doloz jeszcze linka do relacji konkursowej w pierwszym poscie i bedzie gitara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
temir 2 Posted March 26, 2008 Author Share Posted March 26, 2008 temir 2, doloz jeszcze linka do relacji konkursowej w pierwszym poscie i bedzie gitara. Witam! Wykonał - zameldował! Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majek Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 Spocznij! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptorf22 Posted March 26, 2008 Share Posted March 26, 2008 He, He ładny model, prezentuje się smakowicie od czasu Bytomia nosi mnie aby zrobić sobie coś równie fajnego w 72 w pancerce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tleli Posted April 2, 2008 Share Posted April 2, 2008 Im dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba. Ładny, wysmakowany, nie przesadzony... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts