temir 2 Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 (edytowane) Witam! Na wstępie pragnę podziękować wszystkim tym którzy odwiedzili i zechcieli skomentować budowę modelu w wątku warsztatowym ! Wielkie dzięki ! Parę słów o samym modelu - sklejalność i dopasowanie elementów bezproblemowe. Detale całkiem niezłe,jedyny wyjątek stanowią ogniwa gąsienic dalekie od orginału. . Ten mankament zadecydował że pojazd wykonałem w malowaniu zimowym: starałem się zamaskować gasienice pokrywą śnieżną . Do malowania modelu użyłem akryli Vallejo, "świeży" śnieg na gąsienicach to Tamiya weathering stick. Więcej na temat szczegółów budowy i malowania można znaleść tutaj: viewtopic.php?t=5991 Zapraszam do oglądania i komentowania! Pozdrawiam! Edytowane 26 Marca 2008 przez Gość Cytuj
Wladek Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 W twoim modelu bardzo podoba mi się to że nie ma tu żadnych przesadzonych śladów eksploatacji, Często kiedy oglądam modele wschodniej myśli technicznej to są do przesady okopcone, zardzewiałe itp... ( co może na czołgach Bt 2,5 i 7,T 26 i T 35 nie dziwi -, ale już na T-34 co rzadko miesiąc przetrwały ) Pozdrawiam ! Cytuj
Pafica Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Camo super, ślady eksploatacji też, skala przede wszystkim. Cytuj
R_Mazzi Napisano 22 Marca 2008 Napisano 22 Marca 2008 Mnie się podoba Fajnie udało Ci się ułożyć gąsiennice, zbiorniki to dla mnie mistrzostwo świata (super "szew"), malowanie wypas... No i temat.. ciekawy czołgutek a nie kolejna niemiecka kupa złomu ;) Tiaaa, zdecydowanie mi się podoba Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 T-34 co rzadko miesiąc przetrwały A Rudy 102 ? Mnie się podoba Fajnie udało Ci się ułożyć gąsiennice, zbiorniki to dla mnie mistrzostwo świata (super "szew"), malowanie wypas... No i temat.. ciekawy czołgutek a nie kolejna niemiecka kupa złomu ;) Tiaaa, zdecydowanie mi się podoba Zostaje mi tylko przytaknąć... Cytuj
Majek Napisano 25 Marca 2008 Napisano 25 Marca 2008 temir 2, doloz jeszcze linka do relacji konkursowej w pierwszym poscie i bedzie gitara. Cytuj
temir 2 Napisano 26 Marca 2008 Autor Napisano 26 Marca 2008 temir 2, doloz jeszcze linka do relacji konkursowej w pierwszym poscie i bedzie gitara. Witam! Wykonał - zameldował! Pozdrawiam! Cytuj
raptorf22 Napisano 26 Marca 2008 Napisano 26 Marca 2008 He, He ładny model, prezentuje się smakowicie od czasu Bytomia nosi mnie aby zrobić sobie coś równie fajnego w 72 w pancerce. Cytuj
Tleli Napisano 2 Kwietnia 2008 Napisano 2 Kwietnia 2008 Im dłużej oglądam, tym bardziej mi się podoba. Ładny, wysmakowany, nie przesadzony... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi