bazylms Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 To podaj potem jak mieszałeś, na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 30 minut temu, bazylms napisał: Jeżeli jest podobny do tego co w ruskich to w Mi-24 użyłem mieszanki Tamiya X-14 i X-28. Niestety robiłem na oko i nie mam proporcji. Jeżeli planujecie więcej polskich czy radzieckich maszyn, to proponuję kupić dedykowany kolor od Hataki. Rozwiązuje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 32 minuty temu, bazylms napisał: Jeżeli jest podobny do tego co w ruskich to w Mi-24 użyłem mieszanki Tamiya X-14 i X-28. Niestety robiłem na oko i nie mam proporcji. Jeżeli planujecie więcej polskich czy radzieckich maszyn, to proponuję kupić dedykowany kolor od Hataki. Rozwiązuje problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 Witam Malunki kabiny zakończone. szmaragdowy rosyjski uzyskałem z farb XF-8 rozjaśnionego białym i dodane kilka kropel XF-26. Podłoga nie jest tak czerwona jak na zdjęciach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Przyda się poglądów rozkład kolorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CINEQ Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 16 minut temu, ManiekB napisał: Podłoga nie jest tak czerwona jak na zdjęciach. Spoko..na śmigłowcach które wychodza z fabryki podłoga tak właśnie wygląda..moim zdaniem kolor podłogi jak najbardziej ok...jeśli chcesz sie czepić podłogi to nie bardzo wiem skąd taki układ przetłoczeń...ale luz..ma cieszyć:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 9 minut temu, CINEQ napisał: Spoko..na śmigłowcach które wychodza z fabryki podłoga tak właśnie wygląda..moim zdaniem kolor podłogi jak najbardziej ok...jeśli chcesz sie czepić podłogi to nie bardzo wiem skąd taki układ przetłoczeń...ale luz..ma cieszyć:)) Witam Tak i kolor dopasowałem do zdjęć. A co do przetłoczeń na szybko znalazłem zdjęcie blaszki parta i na podstawie jej zrobiłem te wypukłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 ManiekB jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 1 minutę temu, Adamsky napisał: ManiekB jest ok Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 W życiu bym nie wpadł, że Sokół ma czerwoniastą podłogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 1 minutę temu, mandrivecs napisał: W życiu bym nie wpadł, że Sokół ma czerwoniastą podłogę... każdy jeden w oryginale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 2 minuty temu, mandrivecs napisał: W życiu bym nie wpadł, że Sokół ma czerwoniastą podłogę... Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 No panowie - toć to rdzawy brąz nie czerwień Bardzo ładne! Dziergaj dalej ! Też się dzisiaj nim bawię, drzwi właśnie szlifuję... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) 20 godzin temu, ManiekB napisał: W-3T Sokół 1:48 firmy Answer, w malowaniu Marynarki Wojennej RP 0304 z 2011 r. Mógłbyś wstawić zdjęcie z malowaniem ( chyba chodzi o białego ) , coby się już tak naprawdę "napawać" pierwszym warsztatem Sokoła w 1/48 . Pozdrawiam Hello PS jeszcze nie minęła doba a już jest prawie 1000 wejść - zepsujesz serwer Edytowane 4 Października 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 A proszę bardzo W-3T Sokół 0304 z 2011r. Przednia goleń będzie czerwona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 (edytowane) U mnie na razie na takim etapie... Niestety bez szpachli się nie obejdzie... Edytowane 4 Października 2019 przez mandrivecs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 Witam tablica gotowa, także panel podsufitowy. Zostały fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 4 Października 2019 Share Napisano 4 Października 2019 Nie mam jeszcze modelu , dopiero u pocztowców więc mogę nie wiedzieć . Tablica z zegarami wyszła elegancko . To jest zestawowa czy coś więcej ? I dziękuję za zdjęcie , będę robił takiego samego . Niebieskie pasy na kadłubie planujesz zrobić z kalkomanii czy będą malowane ? Pozdrawiam Hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManiekB Napisano 4 Października 2019 Autor Share Napisano 4 Października 2019 17 minut temu, Hello napisał: Nie mam jeszcze modelu , dopiero u pocztowców więc mogę nie wiedzieć . Tablica z zegarami wyszła elegancko . To jest zestawowa czy coś więcej ? I dziękuję za zdjęcie , będę robił takiego samego . Niebieskie pasy na kadłubie planujesz zrobić z kalkomanii czy będą malowane ? Pozdrawiam Hello Witam Tablica zestawowa. Zobaczymy powalczę z kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Tablica miodzio klisza z zegarami jak wyszła, czytelna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 ManiekB - a jak w budowanym egzemplarzu wygląda przestrzeń ładunkowa? Jak jest ona zagospodarowana? Jaki układ foteli? Taki jak w transportowej, po bokach czy też salonka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 WISA - fotele standard T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Standard T nic mi laikowi nie mówi. Na zdjęciach z 2012 roku widać piękne, miękkie fotele, jak dla vipów http://lotnictwo.net.pl/gallery/photo/aircraft-PZL-Swidnik__W-3T_Sokol/airline-Poland_-_Navy/reg-0304/cn-310304/foto-83791.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamsky Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Standard - zwykłe krzesełka - wersja T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wisa Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 A nie powinny być takie jak na pokazanym przeze mnie zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi