karolkonw Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Zrobiony w niecałe dwa miesiace co momentami widac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Generalnie nie umiem oceniać samolotów, które składają się głównie z belek, płótna i drutu więc zazwyczaj siedzę cicho ale ten akurat przypadł mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 (edytowane) Coraz bardziej mi się te modele podobają ale raczej nie dałbym rady zrobić.Kapitalnie wygląda. Edytowane 6 Października 2019 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Zawsze mnie się ten samolot podobał, a w Twoim wykonaniu szczególnie. Szkoda, że w 72 jest raczej nieosiągalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 5 Października 2019 Share Napisano 5 Października 2019 Piękna precyzja i polot delikatności!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkonw Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 dzieki za mile slowa acz nie moge juz na niego patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 11 minut temu, karolkonw napisał: dzieki za mile slowa acz nie moge juz na niego patrzec W takim razie musisz zrobić następny , równie fajny.PODOBA SIĘ ! Na szmatopłatach się nie znam , więc zadam 1 pytanie. Czy możliwe jest wycieranie płótna z farby , o ile wręgi skrzydła są fajnie zaznaczone, to te wytarcia mi nie pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karolkonw Napisano 6 Października 2019 Autor Share Napisano 6 Października 2019 1 minutę temu, Marek K napisał: W takim razie musisz zrobić następny , równie fajny.PODOBA SIĘ ! Na szmatopłatach się nie znam , więc zadam 1 pytanie. Czy możliwe jest wycieranie płótna z farby , o ile wręgi skrzydła są fajnie zaznaczone, to te wytarcia mi nie pasują. oczywiscie ze sa mozliwe z tych wczesnych dH2 prysnietych ta zielona farba zlazila okrotnie:) fajnie to pokazuja wingnuty w swojej instrukcji co swoja droga jest ciekawe ze instrukcje WNW sa najlepsza dokumentacja z dostepnych dla szmatoplatow (mowie o zdjeciach i ich analizie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 6 Października 2019 Share Napisano 6 Października 2019 Normalnie jakby z "Gunbus-a" wyjęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi