karolkonw Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Zrobiony w niecałe dwa miesiace co momentami widac 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Generalnie nie umiem oceniać samolotów, które składają się głównie z belek, płótna i drutu więc zazwyczaj siedzę cicho ale ten akurat przypadł mi do gustu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 (edited) Coraz bardziej mi się te modele podobają ale raczej nie dałbym rady zrobić.Kapitalnie wygląda. Edited October 6, 2019 by Xmen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sianko Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Zawsze mnie się ten samolot podobał, a w Twoim wykonaniu szczególnie. Szkoda, że w 72 jest raczej nieosiągalny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rektor Posted October 5, 2019 Share Posted October 5, 2019 Piękna precyzja i polot delikatności!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolkonw Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 dzieki za mile slowa acz nie moge juz na niego patrzec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek K Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 11 minut temu, karolkonw napisał: dzieki za mile slowa acz nie moge juz na niego patrzec W takim razie musisz zrobić następny , równie fajny.PODOBA SIĘ ! Na szmatopłatach się nie znam , więc zadam 1 pytanie. Czy możliwe jest wycieranie płótna z farby , o ile wręgi skrzydła są fajnie zaznaczone, to te wytarcia mi nie pasują. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolkonw Posted October 6, 2019 Author Share Posted October 6, 2019 1 minutę temu, Marek K napisał: W takim razie musisz zrobić następny , równie fajny.PODOBA SIĘ ! Na szmatopłatach się nie znam , więc zadam 1 pytanie. Czy możliwe jest wycieranie płótna z farby , o ile wręgi skrzydła są fajnie zaznaczone, to te wytarcia mi nie pasują. oczywiscie ze sa mozliwe z tych wczesnych dH2 prysnietych ta zielona farba zlazila okrotnie:) fajnie to pokazuja wingnuty w swojej instrukcji co swoja droga jest ciekawe ze instrukcje WNW sa najlepsza dokumentacja z dostepnych dla szmatoplatow (mowie o zdjeciach i ich analizie) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Normalnie jakby z "Gunbus-a" wyjęty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts