Kon_Bar Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Ja ruszam właśnie - powinienem być 20 minut przed regulaminowym czasem farba doschnie na stole w hangarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Po obejrzeniu wystawy miałem wrażenie, że medali i nagród jest więcej niż wystawionych modeli... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Szczerze powiem, że i mnie dopadło takie wrażenie! Co ciekawe i żona zadała podobne pytanie. A Olek dopytywał się gdzie reszta modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Właśnie nasze modele były w panoramie lubelskiej. 200 modeli, 60 modelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 23 godziny temu, Mitrandir napisał: Ja przywiozę tak dla odmiany śmigłowce... 7 Widziałem, błękitek na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 49 minut temu, AstarSeran napisał: Widziałem, błękitek na żywo wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. A dziękuję... tylko czemu nie poszedłeś podszedłeś pogadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 (edytowane) 59 minut temu, Mitrandir napisał: A dziękuję... tylko czemu nie poszedłeś podszedłeś pogadać? A bo nie wiedziałem jak cię znaleźć a przecież nie będę każdej osoby z brodą pytał czy aby nie pisze na forum z nickiem Mitrandir Edytowane 9 Listopada 2019 przez AstarSeran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 22 minuty temu, AstarSeran napisał: A bo nie wiedziałem jak cię znaleźć a przecież nie będę każdej osoby z brodą pytał czy aby nie pisze na forum z nickiem Mitrandir ... To jutro będziesz miał łatwiejsze zadanie, będę w żółtej koszulce z Babaryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 9 Listopada 2019 Share Napisano 9 Listopada 2019 Będę wypatrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 No Panowie, chwalić się który co i ile zgarnął. Przy takiej konkurencji myślę, że nie było nikogo kto wyszedł z pustymi rękami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lauoli00 Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 po mityngu w Dęblinie chyba zmienię hobby na numizmatykę, nie często biorę udział w zawodach, ale kolega, który jeździ od zawsze namówił mnie, za trzy wyróżnienia otrzymałem garść zeszłorocznych gadżetów NBP, podobno były nagrody rzeczowe, ale owy kolega powiedział o nagrodach - "TY mi dasz ja dam Tobie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 Skromnie.. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 (edytowane) Ja wyróżnienie dostałem za FT17 Silna konkurencja - 6 modeli w pancerce 1:35, dwóch modelarzy.... Ale typowo lotnicza impreza i skrzydła rządziły! Edytowane 10 Listopada 2019 przez enten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 49 minut temu, danielodziem napisał: Skromnie.. Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Był podział na waloryzowane i nie waloryzowane? Liczba nagród była tym razem satysfacjonująca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 2 godziny temu, lauoli00 napisał: otrzymałem garść zeszłorocznych gadżetów NBP, To już lepiej jakby dali garść biletów NBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 10 Listopada 2019 Share Napisano 10 Listopada 2019 3 godziny temu, Grzes napisał: No Panowie, chwalić się który co i ile zgarnął. Przy takiej konkurencji myślę, że nie było nikogo kto wyszedł z pustymi rękami Trochę tak było Nie nasza wina, że konkurencja nie dojechała Szkoda, bo organizatorzy starają się uczynić wszystko co mogą, aby uatrakcyjnić pobyt (no, termin jest trochę nieszczęśliwy...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 W dniu 9.11.2019 o 21:57, Mitrandir napisał: ... To jutro będziesz miał łatwiejsze zadanie, będę w żółtej koszulce z Babaryby noż padłem !!!! Biorąc pod uwagę temperaturę panującą w hangarze to mu żeś ułatwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 17 minut temu, stakor1 napisał: noż padłem !!!! Biorąc pod uwagę temperaturę panującą w hangarze to mu żeś ułatwił Ułatwił, ułatwił, polar miał rozpięty więc udało mi się namierzyć tę żółtą koszulkę bez jakiegoś wielkiego problemu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 7 godzin temu, AstarSeran napisał: Ułatwił, ułatwił, polar miał rozpięty więc udało mi się namierzyć tę żółtą koszulkę bez jakiegoś wielkiego problemu. ...i bardzo miło było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 15 godzin temu, Grzes napisał: To już lepiej jakby dali garść biletów NBP Wśród gadżetów NBP odnalazłem okolicznościowy bilon o wysokim nominale (5zł). Tak że pod tym względem naprawdę nie można narzekać! #OpłaciłoSię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AstarSeran Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 6 godzin temu, Mitrandir napisał: ...i bardzo miło było poznać Z wzajemnością. Będę czekał na informacje odnośnie tego spotkania forumowego w Dęblinie, o którym wspominaliście (mam nadzieję, że to nie była żadna tajemnica, którą w tym momencie zdradzam ). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Listopada 2019 Share Napisano 11 Listopada 2019 Nie... Tylko, że to nie tylko dla forumowiczów myślę,że dla wszystkich miłośników śmigłowców by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 14 Listopada 2019 Share Napisano 14 Listopada 2019 Mi się w sumie impreza podobała, ja akurat z cywilami startowałem więc praktycznie konkurencji nie było. Jest parę rzeczy które można by zrobić lepiej, na przykład trochę bym coś zmienił z nagrodami tzn ograniczył ich ilość. Można by po prostu w każdej kategorii wiekowej i każdej podkategorii ustalić jedną główną nagrodę i np 2 wyróżnienia ale to tylko moja opinia. Jedno co mnie zdenerwowało to fakt że moje motocykle były powywracane a jeden stracił lusterka... (jedno bezpowrotnie). Za rok też na pewno będę bo chce aby impreza się rozwijała i życzę jej wszystkiego naj. Wysłane z mojego DRA-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi