panDespota Napisano 15 Października 2019 Share Napisano 15 Października 2019 Mesiek skończony. Malowany Vallejo, dodane lufy Masters i tablica Yahu, dorobione światła pozycyjne na skrzydłach, przenitowany. Warsztat Zapraszam do galerii i komentowania 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Bardzo sympatycznie wygląda, jestem na tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Bardzo ładny i fajny. Mało ututrany, czyli duży plus wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Fajny jest.Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 Podoba się! Pytanko: czy "bomble" maski silnika nie powinny być bardziej scalone z blachą? Mam na myślę szpachlowanie z podstawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rektor Napisano 16 Października 2019 Share Napisano 16 Października 2019 (edytowane) Pomyłka. Edytowane 16 Października 2019 przez Rektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 16 Października 2019 Autor Share Napisano 16 Października 2019 Dzięki za komenty. Szcególne podziękowania dla Xmena za kalki godeł JG27. 23 minuty temu, Rektor napisał: Podoba się! Pytanko: czy "bomble" maski silnika nie powinny być bardziej scalone z blachą? Mam na myślę szpachlowanie z podstawą. A no powinno być zaszpachlowane. Uwypukliło się po malowaniu i nie chciało mi się już tego przerabiać... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 No i pięknie. Udowodniłeś, że z modelu za pół ceny Tamki można dalej zrobić cacko. Podoba mi się szczególnie ten weathering spodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 18 Października 2019 Share Napisano 18 Października 2019 Tylko te bąble od wkmów psują efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi