stakor1 Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 (edytowane) Czołem, Model żółtego MH-60T Jayhawk zrobiłem modyfikując zestaw Hobby Boss HH-60J. Składało się całkiem przyjemnie, podorabiałem elementy wnętrza, kolorki dobrałem sobie z farb Billmodel. Edytowane 5 Listopada 2019 przez stakor1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 No bardzo ładny kanarek zabiorę na wyjazd swojego to zrobimy sobie sesję tak jak z Kaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 Jo !!! W locie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 To byśmy musieli zaprosić pewnego rozrzucacza modeli w Dęblinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 5 Listopada 2019 Autor Share Napisano 5 Listopada 2019 5 minut temu, Mitrandir napisał: To byśmy musieli zaprosić pewnego rozrzucacza modeli w Dęblinie Ale on się w trzypiątce specjalizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Żółty, a skromny... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 16 minut temu, stakor1 napisał: Ale on się w trzypiątce specjalizuje W robieniu Czy w zrzucaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 5 Listopada 2019 Share Napisano 5 Listopada 2019 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 6 Listopada 2019 Share Napisano 6 Listopada 2019 Podoba się. Taki trochę żółty trzmiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 6 Listopada 2019 Autor Share Napisano 6 Listopada 2019 Dzięki, takiego trochę 'trzmiela wrzuciłem w innym wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Przykleiłeś już przed dęblinem modele do podstawek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 6 godzin temu, Mitrandir napisał: Przykleiłeś już przed dęblinem modele do podstawek? I dokumentację do położenia obok masz? Koniecznie w twardej i ciężkiej obwolucie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 My sobie tu łacha drzemy... a tam odchodziły dantejskie scenykrew, pot i plastik... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Opowiedziałbyś, bo nie znam tej historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 2 godziny temu, Solo napisał: Opowiedziałbyś, bo nie znam tej historii. ...Nie bywasz to i nie wiesz Niech ci Autor wątku opowie, nie będę mu zaśmiecał tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 7 Listopada 2019 Autor Share Napisano 7 Listopada 2019 2 godziny temu, Mitrandir napisał: ...Nie bywasz to i nie wiesz Niech ci Autor wątku opowie, nie będę mu zaśmiecał tematu. Wszak to Ty żeś odkrył szczątki modelu porozrzucane pod oknem. Potem po przejrzeniu monitoringu wykryto sprawcę.... Destruktora ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Ale to twój wątek Nie śmiałbym nawet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 7 Listopada 2019 Share Napisano 7 Listopada 2019 Widzę że modelarz Destruktor zasiał strach w waszych duszach i d....mi trzęsiecie Proponuję wystawić warty całodobowe przy modelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi