Kon_Bar Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Herbata to pewnie z indii a nie z Polski A jakiej marki siateczki polecasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) 41 minut temu, Kon_Bar napisał: A jakiej marki siateczki polecasz? Herbata (pewnie indyjska ) do kupienia w biedrze. Aczkolwiek ostatnio nie widziałem. Ale jedno opakowanie (pudełko herbaty) starczy do końca kariery modelarskiej (no chyba że będziesz robił dioramę lotniska i płot z siatki "stawiał") Opakowanie powinno być z "okienkiem" To bez ma zwykłe torebki. Edytowane 19 Listopada 2019 przez abtb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Też polecam te siateczki. Świetnie się malują. Kiedyś kupiłem opakowkę specjalnie dla siateczek. Ale żeby nie było, jedną se zaparzyłem i potem już z czystym sumieniem cała zawartość poszła do kosza 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2019 Autor Share Napisano 19 Listopada 2019 Tomaszu, tam nie ma jeszcze żadnych kratek, a zestawowe, są do zeszlifowania... Co zaś się tyczy washa, to też jesteś niedoinformowany... Ja robię z farb olejnych van Gogha. Dorabiam sobie taki odcień jaki mi jest potrzebny w zależności od kamuflażu... Już pisalem o tym przy okazji Ka-50Sh. Hiszpańskie, to ja lubię pomarańcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 1 minutę temu, Mitrandir napisał: Już pisalem o tym przy okazji Ka-50Sh A wiesz kiedy to było? Bo ja informacje starsze niż 10 lat to kasuję automatycznie z pamięci 2 minuty temu, Mitrandir napisał: tam nie ma jeszcze żadnych kratek, a zestawowe, są do zeszlifowania... To wstaw coś dobrego bo inaczej to wrogowie będą palcami wytykać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2019 Autor Share Napisano 19 Listopada 2019 11 minut temu, abtb napisał: A wiesz kiedy to było? Bo ja informacje starsze niż 10 lat to kasuję automatycznie z pamięci To wstaw coś dobrego bo inaczej to wrogowie będą palcami wytykać Wstawie, jak przyjdzie na to pora... A ty zamiast tutaj zagadywać, to może byś się za seakinga... wziął??? ...tak tylko pytam co by wrogowie palcami nie wytykali może byś tak skończył jakiś warsztat. Też bym chetnie coś obejrzał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 23 minuty temu, Mitrandir napisał: Hiszpańskie, to ja lubię pomarańcze A ja Hiszpańskie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 19 Listopada 2019 Autor Share Napisano 19 Listopada 2019 Teraz, Grzes napisał: A ja Hiszpańskie dziewczyny Jakbyś tak jak ja prowadził Tawerna Żeglarska przez 10 lat też by ci się przejadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 32 minuty temu, Grzes napisał: Hiszpańskie dziewczyny Trzeba uważać , niektórym po 20-tce rosną wąsy , takie drapiące . Na faktach . Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 Godzinę temu, Mitrandir napisał: Jakbyś tak jak ja prowadził Tawerna Żeglarska przez 10 lat też by ci się przejadły Wiesz, wcześniej czy później każda dziewczyna się przejada. Dlatego ktoś wymyślił modelarstwo 49 minut temu, Hello napisał: Trzeba uważać , niektórym po 20-tce rosną wąsy , takie drapiące . Na faktach O kurde, aż strach pomyśleć co się dzieje niżej... Dobra skończmy, bo czas kolacji. A poza tym bądźmy poważni, toć to forum modelarskie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 2 godziny temu, Mitrandir napisał: może byś tak skończył jakiś warsztat. U mnie proszę pana, praca wre jak w Stalingradzkiej Fabryce Traktorów - na okrągło. Dziś idzie połysk pod "łosia" na dwóch Aviach () i połysk pod kalki na "koniu w paski". A jak dobrze pójdzie to może i szary na Hellcatach się położy 2 godziny temu, Mitrandir napisał: Też bym chetnie coś obejrzał Wypatruj w przyszłą niedzielę przed południem. 1 godzinę temu, Grzes napisał: A poza tym bądźmy poważni, toć to forum modelarskie! Powiało grozą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Listopada 2019 Share Napisano 19 Listopada 2019 (edytowane) 5 godzin temu, abtb napisał: Dziś idzie połysk pod "łosia" na dwóch Aviach () i połysk pod kalki na "koniu w paski". A jak dobrze pójdzie to może i szary na Hellcatach się położy Grzegorzu, plan wykonany! 8 godzin temu, Mitrandir napisał: Też bym chetnie coś obejrzał Coraz bliżej Więcej przecieków nie będzie, wszak to dział śmigłowcowy Edytowane 19 Listopada 2019 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Listopada 2019 Autor Share Napisano 20 Listopada 2019 1 godzinę temu, abtb napisał: Więcej przecieków nie będzie, wszak to dział śmigłowcowy To pokazuj śmigłowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 W dniu 18.11.2019 o 23:58, Mitrandir napisał: DO ROBOTY LENIU... Że ja???? No co Ty, w życiu przenigdy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 17 godzin temu, Mitrandir napisał: To pokazuj śmigłowce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Listopada 2019 Autor Share Napisano 20 Listopada 2019 Godzinę temu, rudy0007 napisał: Że ja???? No co Ty, w życiu przenigdy No tak... zapomniałem... modelarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 Se popatrzę, bo też takiego mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 Gadu gadu a byś zdjęcie jakieś wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 17 minut temu, stakor1 napisał: Gadu gadu a byś zdjęcie jakieś wrzucił Dokładnie! Za chwilę już czwartek. Od soboty to już powinien być przygotowany do podkładu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Listopada 2019 Autor Share Napisano 20 Listopada 2019 14 minut temu, stakor1 napisał: Gadu gadu a byś zdjęcie jakieś wrzucił Jak sie zrobio... to bendo... pokaż swoje. Na razie trwają prace blacharskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 20 Listopada 2019 Autor Share Napisano 20 Listopada 2019 1 minutę temu, rudy0007 napisał: Dokładnie! Za chwilę już czwartek. Od soboty to już powinien być przygotowany do podkładu Musiałbyś mi pokazać jak to zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 20 Listopada 2019 Share Napisano 20 Listopada 2019 55 minut temu, Mitrandir napisał: Jak sie zrobio... to bendo... pokaż swoje. Na razie trwają prace blacharskie po wklejeniu kilkudziesięciu AZSów w 1/72 nie mam ochoty nic pokazywać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 21 Listopada 2019 Autor Share Napisano 21 Listopada 2019 My tu pitu, pitu... herbatki widzę ... kobiety z hiszpani... a roboty waszmościów nie widać No to żeby nie było, że i ja się ociągam... to przyznam, że kolega Rudy0007 ma trochę racji z tym podkładem Więc co by nie być gorszy melduje... Kadłub zamknięty i pofrezowany. Prace blacharskie na ukończeniu Więc jak dziś zamknę kabinę... ( trwają prace modyfikacyjne) to pewnie dziś jeszcze w nocy machnę na czarno podkładem Muszę przyznać że jest to kawał cielaka jak na 1/72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 22 minuty temu, Mitrandir napisał: a roboty waszmościów nie widać Pokazałbym, ale to nie ten dział A śmiglak ładny, ładny. Jest na czym oko zawiesić. Siatki wyglądają cymes 25 minut temu, Mitrandir napisał: w nocy machnę na czarno podkładem Czyli tak jak pisałem - w weekend galeria 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hello Napisano 21 Listopada 2019 Share Napisano 21 Listopada 2019 (edytowane) Godzinę temu, Mitrandir napisał: kobiety z hiszpani... a roboty waszmościów nie widać Już byłem blisko z szarym Sokołem , niestety tablica przyrządów jest wyraźnie inna . Po wymianie not dyplomatycznych z fachowcami od śmiglaków , stwierdziliśmy że lepiej poczekać . Może się coś wydarzy . A więc wracam do malowania z pudła Answera . Tylko znowu trzeba wybrać który , Maniek pisał coś o niewłaściwych szachownicach . Trzeba się przekopać jeszcze raz przez jego wątek . Już za chwileczkę , już za momencik , zacznie się kręcić .... Pozdrawiam Hello Edytowane 21 Listopada 2019 przez Hello 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi