Kolekcjoner WP Napisano 20 Września 2023 Share Napisano 20 Września 2023 Patrzcie co znalazłem na olx. Wygląda to na drewniany model okolicznościowy https://www.olx.pl/d/oferta/model-samolot-ts-11-iskra-CID4042-IDLzH17.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 20 Września 2023 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2023 a u minie ląduje o kiedyś trafiłem Vigena no to i niech będzie MiG27 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 15 godzin temu, Greif napisał: a u minie ląduje o Piękny . Z mojego tylko instrukcja mi została, przypominał wszystko, tylko nie Miga-27. Ale ta magia Esci... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 21 Września 2023 Share Napisano 21 Września 2023 Ja mam trochę póżniejsze wznowienie sygnowane przez ESCI/ERTL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 21 Września 2023 Super Moderator Share Napisano 21 Września 2023 U mnie i tak sklejane nie będzie więc... od czasu do czasu sobie razem z przyjacielem jak wpada do Szkocji robimy dzień wspomnień i siadamy i oglądamy kolekcję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 21 Września 2023 Autor Share Napisano 21 Września 2023 37 minut temu, Greif napisał: U mnie i tak sklejane nie będzie więc... od czasu do czasu sobie razem z przyjacielem jak wpada do Szkocji robimy dzień wspomnień i siadamy i oglądamy kolekcję Zbieraj, zbieraj ... fajna kolekcja będzie kiedyś do kupienia, chyba że ubiegniesz spadkobierców i zapiszesz modele jakiemuś muzeum A jak ja spotkam się z kumplem na wspominki, to siedzimy w towarzystwie 21 letniej Szkotki, zanurzając się w jej aksamitnym smaku i przeglądając FB odnajdujemy dawne miłości. Ale żeby modele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 23 Września 2023 Autor Share Napisano 23 Września 2023 Większość zaglądająca do tego wątku zapewne pamięta "Relax". Tematy lotnicze pojawiały się w nim nie tylko w komiksach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 Te same sylwetki były w serii Ilustracji Samoprzylepnych - Samoloty na których walczyli Polacy. Tutaj można pooglądać, wspominajcie: https://archive.org/details/is-05-samoloty-na-ktorych-walczyli-polacy-1978/mode/2up 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 23 Września 2023 Share Napisano 23 Września 2023 38 minut temu, barszczo napisał: Te same sylwetki były w serii Ilustracji Samoprzylepnych - Samoloty na których walczyli Polacy. Tutaj można pooglądać, wspominajcie: https://archive.org/details/is-05-samoloty-na-ktorych-walczyli-polacy-1978/mode/2up Posiadam i jak mnie "stara pamięć" nie zwodzi to kompletną. Zalega gdzieś w czeluściach zakamarków biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 5 Października 2023 Autor Share Napisano 5 Października 2023 W dziale "Literatura lotnicza" wkleiłem info o nowości książkowej, której bohaterem jest Gawron w agrolotnictwie. A w SP z 1971 znalazłem cykl wspomnień nie ujęty w tej pozycji. Fajne rozszerzenie tej książki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 6 Października 2023 Share Napisano 6 Października 2023 Pierwszy numer Modelarza 1955r. Już wtedy budowano modele 1:72 tyle tylko że nie było gotowców z plastyku. I chyba nikt nie narzekał? 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 8 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 8 Października 2023 Kolejny brakujący 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 Beaver ladny Ja mam z Hobbycrafta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Października 2023 Share Napisano 9 Października 2023 HobbyCraft w 72ce? Kojarzę bo miałem ale 48. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 21 godzin temu, jmx62 napisał: HobbyCraft w 72ce? tak, bardzo fajny ale na ten rok sie juz nie zalapie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 Przypadkiem trafiłem na taką Iskrę od Pepików 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 Ano, raketový motor, poletí 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 (edytowane) Godzinę temu, Slawek_26869 napisał: Ano, raketový motor, poletí Nawet w kosmos. Edytowane 10 Października 2023 przez barszczo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 10 Października 2023 Share Napisano 10 Października 2023 11 minut temu, barszczo napisał: Nawet w kosmos. Nemůžete jít do vesmíru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 11 Października 2023 no to ja dzisiaj z takiej mańki pomijając resztę szczególnie lewy dolny róg stąd decyzja o zakupie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Noładniusie eRWuDziaki, a te prawy dolny róg to co to za "wynalazki"??? Po ile te Broplany Kolega ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 Ja w 2022 roku RWD-20 kupiłem za 60zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 11 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 11 Października 2023 @Slawek_26869za całość dałem ok 80pln z wysyłką, ad prawego rogu ... nie mam pojęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 11 Października 2023 Share Napisano 11 Października 2023 No przecież macie napisane: Blackburn Monoplane 1912. Jak podają internety czasami nazywany jako typ D. Żeby było śmieszniej ten typek D do tej pory istnieje i lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 12 Października 2023 Super Moderator Share Napisano 12 Października 2023 @jmx62 @Slawek_26869 to jakieś brytyjskie vacu, jak dojdzie paczka mogę pokazać jakość Made in England 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi