abtb Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 (edytowane) Kolejny latawiec w stadku . Tym razem Korsarz z pudła Revella czyli: Vought F4U-1A Corsair, VF-17, U.S. Navy, lotnisko Bougainville, Wyspy Salomona, luty 1944 r "Kierownik" i jego maszyna: Model: Lekcje uważam za odrobione: Aczkolwiek nie wykluczam, że pojawi się Hellcat w stosownym mundurku Edytowane 13 Czerwca 2022 przez abtb 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pstryk Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Bardzo ładnie wykonany, świetnie się prezentuje, szczególnie podoba mi się brudzenie dołu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Fajnie wyszedł. 56 minut temu, abtb napisał: Aczkolwiek nie wykluczam, że pojawi się Hellcat w stosownym mundurku Czyli jest szansa że stadko się powiększy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Coraz fajniej te modele ci wychodzą Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abominus Napisano 8 Lutego 2020 Share Napisano 8 Lutego 2020 Wow wow wow. Jestem pod wrażeniem. Corsair to piękna maszyna, miałem okazję widzieć na żywca. Aż chce się skleić takiego. Nie wiem czy to efekt zdjęcia czy techniki modelarskiej ale model wydaje mi się taki przyjemnie gładziutki hehe. Zresztą tak jak i pozostałe. Kolekcja piękna. U mnie na swoją kolej też czeka Wildcat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Pięknie zmalowałeś tego korsarzynę. Bardzo ożywiona jednolita barwa górnych powierzchni no a spód prima sort Piękną robotę żeś poczynił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 9 Lutego 2020 Share Napisano 9 Lutego 2020 Pięknie wykonany modelik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 10 Lutego 2020 Autor Share Napisano 10 Lutego 2020 Dzięki wszystkim za opinie Patrząc na ostatnie zdjęcie rodzinne mam dylemat - czy dorobić Hellcata w hamburgerowym malunku czy też Martleta w herbacianych barwach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 10 Lutego 2020 Share Napisano 10 Lutego 2020 1 minutę temu, abtb napisał: Dzięki wszystkim za opinie Patrząc na ostatnie zdjęcie rodzinne mam dylemat - czy dorobić Hellcata w hamburgerowym malunku czy też Martleta w herbacianych barwach Zrob obydwa to nie bedziesz mial problemu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rzeznik Napisano 12 Lutego 2020 Share Napisano 12 Lutego 2020 Bardzoi ładny Pirat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi