abtb Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 (edited) Rzępolenia na "bałałajce" ciąg dalszy MiG 21PF, Egipskie Siły Powietrzne, lata 70-te XX wieku, Za tydzień: Edited March 16, 2020 by abtb 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Ładniutki.Bardzo fajnie wygląda. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy0007 Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Ładniusio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandrivecs Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Ogólnie bardzo dobrze - trochę pancernie wyglądają malunki na oszkleniu kabiny - odstają najbardziej na tle całkiem udanego modelu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellvis Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Cytat Wojna sześciodniowa, czerwiec 1967r, No nie bardzo. Egipskie migi w 67 to były gołe i wesołe, znaczy niemalowane. Nanoszenie kamuflażu to efekt doświadczeń z tej wojny. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted March 15, 2020 Share Posted March 15, 2020 Mnie się podoba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 17 godzin temu, mandrivecs napisał: trochę pancernie wyglądają malunki na oszkleniu kabiny Taką osłonę dał Bilek i tak też ona wygląda. Może pokuszę się o namalowanie uszczelki i może to pomoże w lepszym odbiorze tego pancernika 16 godzin temu, hellvis napisał: No nie bardzo. Egipskie migi w 67 to były gołe i wesołe, znaczy niemalowane. Nanoszenie kamuflażu to efekt doświadczeń z tej wojny. Taką informację wygrzebałem na jednym z greckich for. Ale skoro kolega ręczy głową to się dostosuję. Poprawiłem czasoprzestrzeń Najważniejsze że udało mi się prawidłowo nazwać model samolotu (chociaż można było napisać, że Su 24 ) Dzięki wszystkim za opinie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kapsel Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Kurcze ależ ładny kamuflaż. Masz świetną kolekcję Ołówków 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abtb Posted March 16, 2020 Author Share Posted March 16, 2020 3 minuty temu, kapsel napisał: Masz świetną kolekcję Ołówków Na razie "tylko" cztery Docelowo sześć lub max siedem. Dla równowagi ze 104-kami 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hellvis Posted March 16, 2020 Share Posted March 16, 2020 Cytat Ale skoro kolega ręczy głową to się dostosuję. Poprawiłem czasoprzestrzeń Kolega przykleił migowi temu rondle stosowane od 72' (bez gwiazdek) więc jestem o moja głowę w miarę spokojny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts