abtb Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 (edytowane) Rzępolenia na "bałałajce" ciąg dalszy MiG 21PF, Egipskie Siły Powietrzne, lata 70-te XX wieku, Za tydzień: Edytowane 16 Marca 2020 przez abtb 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Ładniutki.Bardzo fajnie wygląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Ładniusio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Ogólnie bardzo dobrze - trochę pancernie wyglądają malunki na oszkleniu kabiny - odstają najbardziej na tle całkiem udanego modelu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Cytat Wojna sześciodniowa, czerwiec 1967r, No nie bardzo. Egipskie migi w 67 to były gołe i wesołe, znaczy niemalowane. Nanoszenie kamuflażu to efekt doświadczeń z tej wojny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Marca 2020 Share Napisano 15 Marca 2020 Mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Marca 2020 Autor Share Napisano 16 Marca 2020 17 godzin temu, mandrivecs napisał: trochę pancernie wyglądają malunki na oszkleniu kabiny Taką osłonę dał Bilek i tak też ona wygląda. Może pokuszę się o namalowanie uszczelki i może to pomoże w lepszym odbiorze tego pancernika 16 godzin temu, hellvis napisał: No nie bardzo. Egipskie migi w 67 to były gołe i wesołe, znaczy niemalowane. Nanoszenie kamuflażu to efekt doświadczeń z tej wojny. Taką informację wygrzebałem na jednym z greckich for. Ale skoro kolega ręczy głową to się dostosuję. Poprawiłem czasoprzestrzeń Najważniejsze że udało mi się prawidłowo nazwać model samolotu (chociaż można było napisać, że Su 24 ) Dzięki wszystkim za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 16 Marca 2020 Share Napisano 16 Marca 2020 Kurcze ależ ładny kamuflaż. Masz świetną kolekcję Ołówków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 Marca 2020 Autor Share Napisano 16 Marca 2020 3 minuty temu, kapsel napisał: Masz świetną kolekcję Ołówków Na razie "tylko" cztery Docelowo sześć lub max siedem. Dla równowagi ze 104-kami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 16 Marca 2020 Share Napisano 16 Marca 2020 Cytat Ale skoro kolega ręczy głową to się dostosuję. Poprawiłem czasoprzestrzeń Kolega przykleił migowi temu rondle stosowane od 72' (bez gwiazdek) więc jestem o moja głowę w miarę spokojny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi