Marudek Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Witam, Prezentuję zdjęcia mojego najnowszego ulepka A tutaj warsztat: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Bardzo fajny, co to za motocykle, bardzo mnie zainteresowaly w warsztacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarott Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Fajna robota, pięknie wyszedł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Duży plus i szacun za detale przedniego grilla - ogólnie wyszło świetnie Przyczepię się tylko do reflektorów, które nie wyglądają za dobrze i nieco odstają od reszty^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Moim zdaniem mozesz jeszcze kola przykurzyc. Model fajny ale mam pytanie o podstawke czy sam robiles czy produkt gotowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerzype Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Marudek robisz świetne modele,często bardzo pracochłonne projekty. Koniecznie musisz popracować nad malowaniem a konkretnie prosta sprawa...robić washa. Kupic jakikolwiek ciemny wash gotowy jak nie lubisz kombinować i modele będą jeszcze piękniejsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted April 14, 2020 Author Share Posted April 14, 2020 (edited) Hej, Dzięki za Wasze komentarze Już odpowiadam na pytania. 1.Model jest potraktowany washem z artystycznych olejów. Może za słabo a może to wina moich zdjęć. Model zabiorę na przyszłoroczną Babarybę (o ile się odbędzie) to będzie można ocenić na żywo 2.Podstawka to scratch. Dodałem trochę roślinek Polak 3.Reflektory zrobiłem ze spiłowanych cyrkonii, może faktycznie osadziłem je trochę za głęboko. 4.Motocykle BMW R12 to żywiczne klony mojego własnoręcznie wyrzeźbionego modelu: Myślałem o tym, że zwiad niemiecki pognał daleko za linię frontu i w drodze powrotnej zatankowali trefne paliwo Aktualnie na warsztacie mam kolejny model IBG i przy nim również postawię motocykl BMW R12 (kurier z nowymi rozkazami) Edited April 14, 2020 by Marudek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 Bardzo mi się podoba tylko jak wcześniej koledzy już zauważyli - przydałoby się trochę bardziej bieżniki utytłać gruntem (albo chociaż pyłem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Świetny model. Podstawka również fajnie wygląda. O kurzeniu już koledzy wspomnieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysiek13 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 A nie chciałbyś sprzedać że 2 takie klony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
push-up78 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Nie musi łoszować na ciemno wystarczy jakiś kurz z pigmentów na ten panzergrey i będzie fajniutki efekt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marudek Posted April 17, 2020 Author Share Posted April 17, 2020 Hej Panowie, Dzięki za sugestie - pigmentami jeszcze go przybrudzę jak dojdę do tego etapu w budowie mojego Maultiera mysiek13 -poszło PW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts