Marudek Napisano 27 Marca 2020 Share Napisano 27 Marca 2020 Witam, Prezentuję zdjęcia mojego najnowszego ulepka A tutaj warsztat: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Bardzo fajny, co to za motocykle, bardzo mnie zainteresowaly w warsztacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astarott Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Fajna robota, pięknie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Duży plus i szacun za detale przedniego grilla - ogólnie wyszło świetnie Przyczepię się tylko do reflektorów, które nie wyglądają za dobrze i nieco odstają od reszty^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 29 Marca 2020 Share Napisano 29 Marca 2020 Moim zdaniem mozesz jeszcze kola przykurzyc. Model fajny ale mam pytanie o podstawke czy sam robiles czy produkt gotowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Marudek robisz świetne modele,często bardzo pracochłonne projekty. Koniecznie musisz popracować nad malowaniem a konkretnie prosta sprawa...robić washa. Kupic jakikolwiek ciemny wash gotowy jak nie lubisz kombinować i modele będą jeszcze piękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 14 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Hej, Dzięki za Wasze komentarze Już odpowiadam na pytania. 1.Model jest potraktowany washem z artystycznych olejów. Może za słabo a może to wina moich zdjęć. Model zabiorę na przyszłoroczną Babarybę (o ile się odbędzie) to będzie można ocenić na żywo 2.Podstawka to scratch. Dodałem trochę roślinek Polak 3.Reflektory zrobiłem ze spiłowanych cyrkonii, może faktycznie osadziłem je trochę za głęboko. 4.Motocykle BMW R12 to żywiczne klony mojego własnoręcznie wyrzeźbionego modelu: Myślałem o tym, że zwiad niemiecki pognał daleko za linię frontu i w drodze powrotnej zatankowali trefne paliwo Aktualnie na warsztacie mam kolejny model IBG i przy nim również postawię motocykl BMW R12 (kurier z nowymi rozkazami) Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez Marudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Kwietnia 2020 Share Napisano 14 Kwietnia 2020 Bardzo mi się podoba tylko jak wcześniej koledzy już zauważyli - przydałoby się trochę bardziej bieżniki utytłać gruntem (albo chociaż pyłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Świetny model. Podstawka również fajnie wygląda. O kurzeniu już koledzy wspomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysiek13 Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 A nie chciałbyś sprzedać że 2 takie klony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 15 Kwietnia 2020 Share Napisano 15 Kwietnia 2020 Nie musi łoszować na ciemno wystarczy jakiś kurz z pigmentów na ten panzergrey i będzie fajniutki efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 17 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 17 Kwietnia 2020 Hej Panowie, Dzięki za sugestie - pigmentami jeszcze go przybrudzę jak dojdę do tego etapu w budowie mojego Maultiera mysiek13 -poszło PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi