x_bandit Napisano 14 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2022 29 minut temu, Bengal napisał: szkoda malować... no i zdania widzę, że są podzielone 24 minuty temu, gajur napisał: He, he i Ci się dostało za przewagę metalu nad tworzywem sztucznym no cóż, co się stało to się nie odstanie... i przyjdzie mi żyć z tym brzemieniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 14 Kwietnia 2022 Share Napisano 14 Kwietnia 2022 Maluj całość, nie rób dziwoląga. Każdy kto będzie chciał i tak doceni kunszt Twojej pracy. Jako pokutę w następnym rusku wyrzeźb wszystkie kostki pancerza reaktywnego z tworzywa sztucznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 14 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2022 a tak na marginesie ma ktoś może zbędną kalkę z trójzębem ukraińskim? ... bo nawet jeśli zrobię 50/50 to na pokrywie lampy podczerwieni chciałbym wrzucić ten trójząb... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 19 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2022 dorobiłem jeszcze taki niebieski wór na taśmę... też z rękawiczek nitrylowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 19 Kwietnia 2022 Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Te rękawiczki to bardzo dobry pomysł. Dają rewelacyjną imitację wszelkiego rodzaju brezentu. Ciekawe jak będzie po malunkach. Na pewno wykorzystam ten pomysł bez praw autorskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 19 Kwietnia 2022 Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Widziałem ten patent jakiś czas temu na którymś radzieckim forum - daje 100 razy lepsze efekty niż lepienie z wszelkiej maści green stuffów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 19 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Testowałem wcześniej rękawiczki lateksowe, ale te są zbyt elastyczne. Jeszcze na osłonę jarzma wieży dadzą radę jednak na delikatniejsza powłokę, która pod własnym ciężarem powinna się odkształcać już nie bardzo. Rękawiczki nitrylowe są idealne do tego typu zadań Niżej osłona jarzma z lateksowych 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 19 Kwietnia 2022 Share Napisano 19 Kwietnia 2022 (edytowane) No i też cudo. A ja się męczyłem z agresywnymi rozpuszczalnikami. Swoją drogą ta Śnieżna Pantera też Ci ładnie wyszła. Trochę dłubaniny tam włożyłeś. Edytowane 19 Kwietnia 2022 przez gajur 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 19 Kwietnia 2022 Share Napisano 19 Kwietnia 2022 2 godziny temu, x_bandit napisał: Testowałem wcześniej rękawiczki lateksowe, ale te są zbyt elastyczne. Jeszcze na osłonę jarzma wieży dadzą radę jednak na delikatniejsza powłokę, która pod własnym ciężarem powinna się odkształcać już nie bardzo. Rękawiczki nitrylowe są idealne do tego typu zadań Niżej osłona jarzma z lateksowych Jaki to model producenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 19 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Teraz, KAMIL90 napisał: Jaki to model producenta ? Ten na zdjęciach to jest T-80UM-1 Bars od trumpka, Tu masz kilka więcej fotek -> a tu link do scalemates z tym zestawem https://www.scalemates.com/kits/trumpeter-09526-t-80um-1--1019680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orzechu500 Napisano 19 Kwietnia 2022 Share Napisano 19 Kwietnia 2022 Mam wielką wielką nadzieję, że będziesz tu robił czestszy update jak wjedzie etap malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 19 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2022 20 minut temu, orzechu500 napisał: Mam wielką wielką nadzieję, że będziesz tu robił czestszy update jak wjedzie etap malowania będę się starał, ale ja nie mam jednej utartej ścieżki malowania i dlatego trudno mi to jakoś składnie relacjonować. Wszystko to trochę w chaosie się rodzi na zasadzie-> to teraz trochę tego, a później może maznę tym, o średnio wyszło to może tym, nie to jest jednak słabe to rozjaśnimy tu trochę i jeszcze raz zaczniemy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi