Monster3 Napisano 21 Kwietnia 2020 Share Napisano 21 Kwietnia 2020 @Adams M1A1 Podobny u mnie w okolicy kiedyś stał ale ostatnio dawno nie byłem w tamtym miejscu i nie wiem czy jeszcze rdzewieje czy już go sprzątnęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 To już klasyka w Twoim wykonaniu. Wyspecjalizowałeś się w nietypowych tematach i kolejny model tylko potwierdza Twój status Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 22 Kwietnia 2020 Share Napisano 22 Kwietnia 2020 Model genialny, jakby wyjechał z budowy nowej stacji warszawskiego metra. Znakomite ślady eksploatacji. Mam model Trumpetera na tym podwoziu ....niestety nie dźwig tylko rakieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Kwietnia 2020 Share Napisano 24 Kwietnia 2020 Wyślij do Panzershopa zdjęcia i zażądaj reparacji za straty moralne. Barwo i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 25 Kwietnia 2020 Share Napisano 25 Kwietnia 2020 Twoje modele można oglądać godzinami . Ale kiedy samemu kleić?. Dość, to jest jak narkotyk, wracam do dłubania swojego strucla ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bożo wpożo Napisano 28 Kwietnia 2020 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2020 Pięknie Wam dziękuję za liczne komentarze i za tyle dobrych słów . Bardzo sie cieszę że dźwig Wam się podoba i jest mi niezmiernie miło :-) . Spotter - nie zamknęli . Ostatni raz co mnie zamknęli to 13 lat temu Mikołaj - a możesz prosze przesłać raz jeszcze . Przepraszam najmocniej , ale nie znalazłem , a skrzynka pewnie była czyszczona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grymson Napisano 9 Czerwca 2020 Share Napisano 9 Czerwca 2020 Serio super model. Robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 10 Czerwca 2020 Share Napisano 10 Czerwca 2020 dałem na tapetę bo cudeńko strasznie piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Czerwca 2020 Share Napisano 12 Czerwca 2020 Bożo jak zwykle wpożo. Szczena na podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi