adam juszczak Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Tym razem coś "kolejowo-fabrycznego" DSCF2501 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2502 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2503 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2504 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2506 by Adam Juszczak, on Flickr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 23 Kwietnia 2020 Share Napisano 23 Kwietnia 2020 Mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Mur rewelacyjny ! Zastanawiam się tylko czy cegły troszkę nie za małe (zestawiając z poręczami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 Piękne. Dziergałeś od podstaw czy to jakiś zestaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Maja 2020 Share Napisano 1 Maja 2020 10 minut temu, adam juszczak napisał: Od podstaw zdradzisz cóż to będzie za "experyment" czy będziesz trzymał w niepewności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 1 Maja 2020 Autor Share Napisano 1 Maja 2020 Budynek jest kilkuletni i za bardzo nie wiedziałem co z nim zrobić....Kiedyś kupiłem model eksperymentalnego radzieckiego wagonu pancernego i chyba go tam wstawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2020 Share Napisano 2 Maja 2020 Ciekawy pomysł nie wiem tylko czy starczy tu miejsca na cały wagon... chyba że to coś wielkości drezyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 3 Maja 2020 Share Napisano 3 Maja 2020 Wygląda fajnie, jak robiłeś cegiełki? Odciskanie w styrodurze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 3 Maja 2020 Autor Share Napisano 3 Maja 2020 Wyryte w odlewie gipsowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 5 Maja 2020 Share Napisano 5 Maja 2020 Zasiadam i paczam. Szykuje się kolejny ciekawy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 7 Maja 2020 Super Moderator Share Napisano 7 Maja 2020 Czerwona gwiazda będzie ? Fajne, jak dodasz do tego roboli finalizujacych pierwszy wyjazd xD bedzue wypas. Ogladam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 28 Maja 2020 Autor Share Napisano 28 Maja 2020 DSCF2512 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2513 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2511 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2514 by Adam Juszczak, on Flickr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Maja 2020 Share Napisano 28 Maja 2020 Rura świetna wytrwale czekam na experymentalny "pojazd" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 Mam sugestię, schodki na dłuższej rampie nie powinny iść w stronę torowiska bo tam nie ma miejsca na nie. Z boku, jak było wcześniej i logiczniej, przeszkadza rura, ja bym je odpuścił, w domyśle byłyby poza widocznym obszarem na winietce. Wtedy tory według mnie powinny być trochę bliżej rampy, chyba że myli mnie perspektywa zdjęcia. Sam projekt bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Maja 2020 Autor Share Napisano 29 Maja 2020 Faktycznie mialem problem ze schodami przez rure,i chyba faktycznie je usunę Dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 Racja - Jery słusznie prawi schodki do usunięcia a z tego wynika też bezpośrednio wg mnie: 11 godzin temu, Jery napisał: ....tory według mnie powinny być trochę bliżej rampy... żeby z wagonu można było wykładać "graty" bezpośrednio na rampę (w sensie że skrajnia toru powinna być tak prawie na styk z rampą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 29 Maja 2020 Share Napisano 29 Maja 2020 (edytowane) Poprzednie okno było chyba lepsze i bardziej filigranowe^^ Tory mega uproszczone - lepsze ma chociażby RPM, ale może jakoś nie będzie ich widać - tak czy inaczej czekam na kolejne etapy Edytowane 29 Maja 2020 przez Adamerio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 29 Maja 2020 Super Moderator Share Napisano 29 Maja 2020 Jak juz to skrajnia wagonu, nie toru od glowki szyny wedlug normy 1,1 m do poziomu rampy, odległość od osi toru do krawedzi rampy 1,725m 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 DSCF2515 by Adam Juszczak, on Flickr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 13 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2020 DSCF2515 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2516 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2517 by Adam Juszczak, on Flickr DSCF2518 by Adam Juszczak, on Flickr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 14 Października 2020 Autor Share Napisano 14 Października 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 24 Listopada 2020 Autor Share Napisano 24 Listopada 2020 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_W Napisano 25 Listopada 2020 Share Napisano 25 Listopada 2020 Piękna diorama i pięknie pomalowany wagon. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 25 Listopada 2020 Share Napisano 25 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi