subgrafik Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam... Dzis chcialbym przedstawic to, czego nie udalo sie w konkursu ramach skonczyc... Warsztat dioramy Jeden z elementow dioramy nabral prawie ostatecznych ksztaltow. Jak na pierwszy skonczony model po latach 10 jestem umiarkowanie zadowolony, niestety kuja w oczy babole wynikajace z braku doswiadczenia - przede wszystkim jesli chodzi o samo zlozenie pojazdu: dziury, szpary, niespasowania... Ale co tam... w czasach Wielkiej Wojny Ojczyznianej rozklekotany ruski gruchot pewnie nie byl jakims wyjatkowym obrazkiem do klimatu kolejowego bedzie pasowal jak ulal. O ile zdecyduje sie na kaluze na drodze - o tyle zostanie dodane troche mokrego blota i efektow jazdy po nich ... Sugerowny rozklad uklad klamotow na pace wlasciwie to tylko deski i kola sa do ruszenia Tymczasem ide konczyc wagon, bo w tym tempie pracy to szybko dioramki nie skoncze Pawel Edytowane 12 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Dla mnie genialne!!!! To jak niektórzy modelarze potrafią malować jest naprawdę niesamowite!! Jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Nic, nie zmieniaj... Klasa... jak "żywy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 No, tak dla mnie wygląda realistycznie zrobiony i pomalowany model, no piękny normalnie można by rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Naprawdę - jak żywy! No to tylko czekać co Twoja "dusza artysty" stworzy w modelarskim fachu w przyszłości, bo taki powrót, to Powrót przed bardzo duże "P". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 niestety kuja w oczybabole wynikajace z braku doswiadczenia - przede wszystkim jesli chodzi o samo zlozenie pojazdu: dziury, szpary, niespasowania... Jakie babole to jest ZIS-5 czyli jeżdzący ser szwajcarski... Moim zdaniem dobrze wykonany, sam miód i orzeszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Kolego subgrafik powinieneś sobie zmienić ksywę na MISTRZ. Poprostu gdy zobaczyłem ten model to kopara mi spadła na podłogę i do tej pory ją zbieram . Już boję się pomyśleć co będzie w przyszłości Pozdrawiam i gratuluję modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Gdyby nie foty na sztucznym tle to bym pomyślał że jest prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Wyśmienite to to jest. Brawo! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Dołączam się do chóru, świetny model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 12 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2008 zaklopatali mnie Panowie uhuhu... Dziekuje Bardzo za tak pozytywne komentarze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Jak brawdziwy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czak45 Napisano 12 Kwietnia 2008 Share Napisano 12 Kwietnia 2008 Cos kolega mi pisale, ze daleko mu do mojego poziomu lub cos w tym stylu. Powiem tak skromny to napewno jestes, a do tego klamczuch to pewne , bo powiedzm mi w ktorym momencie daleko Ci do mojego poziomu, mysle nawet ze jest dokladnie odwrotnie, ze to mi daleko do Twojego, a ja skromny nie jestem Pieknie tak trzeba robic modele, duzo roznych technik i zadna nie jest przejaskrawiona. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Jak dla mnie perfecto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Wspaniały - nic dodać, nic ująć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Bajka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 13 Kwietnia 2008 Share Napisano 13 Kwietnia 2008 Postaw go w reszcie przy tym torowisku i pstryknij fotki, szykuje się...co ja piszę,szykuje, JEST super zestawik gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 14 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2008 Raz jeszcze dzieki chlopaki Ciesze sie, ze sie podoba i mysle, ze jeszcze cos zatem skleje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 24 Kwietnia 2008 Share Napisano 24 Kwietnia 2008 Jest niesamowicie prawdziwy. Mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Wspaniały gruchot, no słów mi brak... a tu u mnie rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 25 Kwietnia 2008 Share Napisano 25 Kwietnia 2008 Lordzie Disneyland! Przy Twoim kunszcie mozesz mnie nazywac Goofy! Piekna robota Dolaczam sie do prosb kolegow: pokaz go na dioramie (nawet bez wagonu). P.S. Gdybys go skonczyl na czas to nie mialbym szans w konkursie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 Specjalnie to robi NO ! SPECJALNIE ! Postaw, postaw, postaw ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 26 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 26 Kwietnia 2008 heh chlopaki juz lada moment bedzie wagon i figurki i wtedy postawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 26 Kwietnia 2008 Share Napisano 26 Kwietnia 2008 "lada chwila"? no złośliwiec po prostu, no ! BTW, Marudek, to nie ja dłubałem, a tak można by z twojego postu wnioskować ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi