cayman Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 Chciałem wspomóc ale jak nie czujesz się na siłach żeby to poprawić to trudno się mówi. Jak mi wychodzi jakiś babol to poprawiam aż do skutku, także zastanów się bo rozmontowanie tych lag to żaden większy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 2 godziny temu, cayman napisał: Chciałem wspomóc ale jak nie czujesz się na siłach żeby to poprawić to trudno się mówi. Jak mi wychodzi jakiś babol to poprawiam aż do skutku, także zastanów się bo rozmontowanie tych lag to żaden większy problem. Dzięki za chęć pomocy Ale piszesz, że rozmontowanie to nie problem? Przecież to na klej poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 (edytowane) 14 godzin temu, DarkWing napisał: Sorry ale niechcący mi się wkleiło. Powracając do tematu to moja rada na przyszłość , wrzuć fotki zanim będzie wszystko posklejane to wspólnie zaradzimy i poradzimy z Kolegami z forum co i jak poprawić. Ja już nie raz rozklejalem elementy a tu można śmiało podważyć skalpelem i klej puści. Edytowane 4 Września 2020 przez cayman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 Mogę jeszcze spróbować pomalować markerem Molotov. Mam taki z najcieńszą końcówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 4 Września 2020 Share Napisano 4 Września 2020 2 minuty temu, Bartas89 napisał: Mogę jeszcze spróbować pomalować markerem Molotov. Mam taki z najcieńszą końcówką. Nie to nie jest dobry kierunek bo będzie jeszcze gorzej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 4 Września 2020 Autor Share Napisano 4 Września 2020 6 minut temu, cayman napisał: Nie to nie jest dobry kierunek bo będzie jeszcze gorzej . Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Września 2020 Autor Share Napisano 5 Września 2020 Nałożyłem pędzlem molotova tam gdzie są amortyzatory. Myślę, że lepiej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Września 2020 Autor Share Napisano 5 Września 2020 Rozdział 14/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 5 Września 2020 Share Napisano 5 Września 2020 6 godzin temu, Bartas89 napisał: Nałożyłem pędzlem molotova tam gdzie są amortyzatory. Myślę, że lepiej to wygląda. Lepiej, nie znaczy dobrze.... ale OK, jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Września 2020 Autor Share Napisano 5 Września 2020 Dark, mleko się rozlało To będzie lekcja na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 5 Września 2020 Autor Share Napisano 5 Września 2020 Rozdział 15/19 Motocykl wreszcie stanął na dwóch kołach. Już ostatnia prosta do zakończenia. W następnym rozdziale, muszę położyć kalkę na owiewkę. Jakieś rady co do tego? Jeszcze nie kładłem kalek na elementy przeźroczyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 6 Września 2020 Share Napisano 6 Września 2020 Najlepiej taką kalkomanię wycinać jak najbliżej kształtu, żeby potem nie był widoczny przeźroczysty "film". A tak, to kładzie się tak samo jak na normalny plastik, tylko bez lakierowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 7 Września 2020 Autor Share Napisano 7 Września 2020 Rozdział 16,17/19 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkWing Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 Schludnie.... chwali się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 7 Września 2020 Share Napisano 7 Września 2020 I tak wszystko powinno wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 7 Września 2020 Autor Share Napisano 7 Września 2020 Dzięki Pany Jutro już powinienem skończyć, widzę już metę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Września 2020 Share Napisano 8 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Września 2020 Share Napisano 8 Września 2020 A ja się przyczepię dla sportu Siatka przedniego wlotu powinna być nie w pionie i poziomie, a w XXXX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 8 Września 2020 Share Napisano 8 Września 2020 22 minuty temu, toled napisał: A ja się przyczepię dla sportu Siatka przedniego wlotu powinna być nie w pionie i poziomie, a w XXXX Tyż prowda , powinna iść w xxx.To Kolega chyba da radę poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 8 Września 2020 Autor Share Napisano 8 Września 2020 Rozdział 18,19/19 Model ukończony. Sklejanie przebiegło bez większy komplikacji. Wszystko ładnie spasowane, a i instrukcja w błąd nie wprowadzała. Ogólnie bardzo się obawiałem sklejać ścigacza, bo niektórzy pisali, że to wyższa szkoła jazdy. Powiem szczerze, że bardziej się namęczyłem przy Hondzie CB 750F i Virago niż przy nim. A może to po prostu zebrane doświadczenie procentuje? Wkrótce powinna ukazać się galeria Pozdro dla wszystkich, którym chciało się oglądać i komentować moje wypociny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 9 Września 2020 Autor Share Napisano 9 Września 2020 Zapraszam do galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi