Marcin M. Napisano 2 Sierpnia 2020 Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Popiersie limitowane. W hołdzie tym, którzy walczą na różnych frontach w walce z pandemią, jakkolwiek by się zapatrywać na tę sytuację. Dochód ze sprzedaży zasilił konto szpitala we Włoszech. Solidne pudełko z boxartem i kolejnym numerem. Powinienem był dostać nr 35, ale co tam. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2020 W środku list przewodni opisujący całą akcję, reklamówka z produktami firmy (ciekawe niektóre) i obrazki formatu pocztówkowego, włoskich artystów plastyków, o tematyce adekwatnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Figurka. Bardzo dobrze odlana, fajna, miła w dotyku twarda i sucha żywica. Piękny detal, choć w sumie prosta. Dwie części, operator i gogle. Pełno w sieci białych/szarych/niebieskawych. Ja będę robił w pomarańczowym kombinezonie. Pozdrawiam, Marcin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2020 Podkład. Samochodowe motipy, czarny i szary. Na dzisiaj tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 3 Sierpnia 2020 Share Napisano 3 Sierpnia 2020 Super temat, na czasie, i piękna akcja, szacun! Znając Twoje prace, wykonanie też będzie świetne, kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 3 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2020 12 godzin temu, kryspacz napisał: Znając Twoje prace, wykonanie też będzie świetne, kibicuję A dzięki, miło mi. Staram się. Pierwsze kolory. Orange fire VGC jako baza, Averland Sunset GW po kantach, a Evil Sunz w dołki. Jutro dalszy ciąg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 3 Sierpnia 2020 Share Napisano 3 Sierpnia 2020 O, no i fajnie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 3 Sierpnia 2020 Share Napisano 3 Sierpnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 4 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2020 Przejścia kolorów złagodziłem, was:bip:ąc całość Fuegan Orange, a jaśniejsze miejsca podświetliłem washem Cassandora Yellow. Lamówkę pomalowałem Temple Guard Blue - idealnie trafiony. Teraz muszę pomysleć, co z nią dalej zrobić. Dałem washa Drakenhof Nightshade, ale zaciemnił całość dokumentnie - nie o to mi chodziło, więc pomalowałem ponownie i zastanowie się co dalej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Lamówce dodałem troche kontrastu... Maseczka. Różne zielenie od citadeli i Vallejo. Początek. M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Sierpnia 2020 Share Napisano 6 Sierpnia 2020 Dobrze idzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 6 Sierpnia 2020 Share Napisano 6 Sierpnia 2020 (edytowane) Tych kolorów i odcieni to masz chyba z pięć półek na regale? W sumie to chyba do figurek norma? w pancerce to kilka farbek na krzyż Edytowane 6 Sierpnia 2020 przez enten 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 6 Sierpnia 2020 Share Napisano 6 Sierpnia 2020 2 minuty temu, enten napisał: Tych kolorów i odcieni to masz chyba z pięć półek na regale? W sumie to chyba do figurek norma? w pancerce to kilka farbek na krzyż W sumie takie figurki to odwrócenie pancerki - jeden, czasem dwa elementy i 30 odcieni zielonego do z malowania jednego koloru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 6 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2020 enten, w sumie mieszając trzy kolory, można uzyskać wszystko. Mam parę kolorów, które mi sie podobały/były potrzebne do czegoś konkretnego, a potem się okazuje, że wystarczy dodać białego/szarego/czarnego do jakiegokolwiek koloru i już masz to, co kupiłeś przed chwilą. Paleta barw powiększa sie z wygody . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2020 Maska. Szkoda gadać. Jutro pójdzie do zmycia - delikatnie, patyczkiem higienicznym. Farba za gęsta, za gorąco na malowanie, fanary się poprzyklejały, kolor kurde też nie taki. Białego nie będę kładł, ale może błękitny? M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Wymyłem też twarz. Na szczęście obyło sie bez innych strat. Teraz kolor wydaje mi sie bardziej akuratny, chirurgiczno-szpitalny, a nie groszkowy. Skarsnik Green i Temple Guard Blue, z dodatkiem białego. A na twarz Dwarf Skin z białym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Sierpnia 2020 Share Napisano 9 Sierpnia 2020 mniej intensywny kolorek dużo lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Sierpnia 2020 Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Coraz lepiej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 9 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2020 Teraz żeby tego nie spieprzyć cieniowaniem Panowie... Mig Jimenez - pewnie go znacie - powiedział: Less is more. Czasem zapominam o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Maska w sumie gotowa, nie chciałem przesadzać, jednak musi byc delikatniejsza w odbiorze od reszty. Zacząłem malowanie oczu i makijażu covidowego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 22 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Troche podmalowałem w te upały... A w efekcie i tak będzie widać tylko tyle. Ale jest jakby co. A szybę w goglach będę malował. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnrambo Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Gogle bez przeźroczystej szybki nie przejdą w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 23 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2020 3 godziny temu, johnrambo napisał: Gogle bez przeźroczystej szybki nie przejdą w tej skali. Przejdą, w tej skali niektórzy malują nawet zbroję z polerowanej stali. Nie wiem czy mi się uda, spróbuję mimo to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 24 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Oczy... W sumie dobrze, że wychodzi przestraszony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2020 Zostało dodać błysku w oczach. Zastanawiam się jeszcze nad zacienieniem górnej powierzchni oczu (tak gdzieś do 1/4) jakimś szarym, ale nie chcę zepsuć czegoś. Stetoskop zaczęty dopiero co. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi