makinen Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 W zasadzie kategoria diorama, ale pojazdy wojskowe 4 są, więc może tu się też załapie. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 No fajnie sobie takie coś zobaczyć, podoba się, brawo. Widać masa roboty, tylko bardzo szkoda, że się ramki od podstawki nie chciało już pomalować, przy takiej fajnej pracy to jest nie do zaakceptowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 1 Października 2020 Share Napisano 1 Października 2020 mega ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Diorama jest super. Realistyczna scenka fajnie odtworzona. Brawo za cierpliwość przy malowaniu kamuflażu Multicam na mundurach i plecakach oraz na kamizelkach, a Motocyklem KTM oraz Polarisem miałem okazję parę latek sobie pojeździć....Fordów pick-up u nas nie było. Mundur wisi w szafie, hełm Opscore i kamizelkę Plate carrier musiałem niestety oddać. Wielkie brawa za wspaniała robotę!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 2 Października 2020 Autor Share Napisano 2 Października 2020 @robertmodelarz- dzięki za dobre słowo. Rzeczywiście z malowaniem mundurów i oporządzenia było trochę zabawy. ps- to Toyota jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Ja tylko taką jeździłem: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 Pasażerowie na gapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 1 godzinę temu, zaruk napisał: Pasażerowie na gapę? Ci Panowie to podgrywka, terroryści albo zakładnicy. Standardowy element ćwiczeń przy uwalnianiu zakładników (czarna taktyka) przez AT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Października 2020 Share Napisano 2 Października 2020 (edytowane) 3 godziny temu, zaruk napisał: Pasażerowie na gapę? nie mieli obowiązkowych maseczek EDIT -------------------------- makinen - już to pisałem na dioramach, ale co tam : WYKONANIE MISTRZOWSKIE Edytowane 2 Października 2020 przez M.A.V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 3 Października 2020 Share Napisano 3 Października 2020 Rewelacja, tak aranżacja, jak i wykonanie! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 10 Października 2020 Share Napisano 10 Października 2020 Na 5.Tylko mur od wewnątrz powinien być jakoś podsypany.... Jakby był w powietrzu.... Taka szpara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi