barszczo Napisano 15 Listopada 2020 Share Napisano 15 Listopada 2020 Standardowo z opóźnieniem melduję się z galerią. Podsumowując budowę, typowy Edward z kilkoma trudniejszymi momentami. Zbudowany prosto z pudła, malowany Gunziakami serii H i C, tu i ówdzie Tamiya i nawet Vallejo. Brudy to oleje AK i Mig, suche pastele, kredki: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 15 Listopada 2020 Share Napisano 15 Listopada 2020 Mnie się podoba. Fajnie pobrudzony, tak z wyczuciem. Jedyne do czego się doczepię to mogłeś lekko ugiąć opony i byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 15 Listopada 2020 Share Napisano 15 Listopada 2020 Wygląda świetnie. Muszę przyznać, że nie podoba mi się ten samolot w tym malowaniu i nigdy żaden model tak polakierowany nie przypadł mi do gustu. Ty jednak zrobiłeś z nim coś takiego, że muszę zmienić zdanie i napisać, że model wygląda fantastycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Listopada 2020 Share Napisano 15 Listopada 2020 Elegancik Jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Usul Napisano 16 Listopada 2020 Share Napisano 16 Listopada 2020 Super wygląda, szczególnie, że to mono kamo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 17 Listopada 2020 Share Napisano 17 Listopada 2020 Bardzo fajny Ci wyszedł ten czechosłowacki Messerschmitt. Czekam na Mezka w jedynym słusznym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi