barszczo Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Standardowo z opóźnieniem melduję się z galerią. Podsumowując budowę, typowy Edward z kilkoma trudniejszymi momentami. Zbudowany prosto z pudła, malowany Gunziakami serii H i C, tu i ówdzie Tamiya i nawet Vallejo. Brudy to oleje AK i Mig, suche pastele, kredki: 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Mnie się podoba. Fajnie pobrudzony, tak z wyczuciem. Jedyne do czego się doczepię to mogłeś lekko ugiąć opony i byłoby super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rymulus Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Wygląda świetnie. Muszę przyznać, że nie podoba mi się ten samolot w tym malowaniu i nigdy żaden model tak polakierowany nie przypadł mi do gustu. Ty jednak zrobiłeś z nim coś takiego, że muszę zmienić zdanie i napisać, że model wygląda fantastycznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Elegancik Jestem na tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usul Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Super wygląda, szczególnie, że to mono kamo !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreGG24 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Bardzo fajny Ci wyszedł ten czechosłowacki Messerschmitt. Czekam na Mezka w jedynym słusznym malowaniu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts