Xmen Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Pierwszy po Covidowy model.Kalkomanie Kagero i Xtradecal. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Sliczny !! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Ładny ci on. Kolejny ciekawy mesiek w twojej kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Czysty ale fajnie zrobiony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Ładny. Tylko chyba chory. Żółtaczkę ma jak nic. A wszystkie zakaźne to teraz tylko COVIDy przyjmują. Gdzie się bidoka podzieje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Share Napisano 26 Listopada 2020 3 minuty temu, WujekAlice napisał: Tylko chyba chory. Żółtaczkę ma jak nic. Żółty to RLM 79(1941) od AK Real Colors.Robią jeszcze jeden RLM 79(1942) i ten jest bardziej brązowy. 4 minuty temu, WujekAlice napisał: Gdzie się bidoka podzieje Nie wiem czy nie wyląduje w koszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 7 minut temu, Xmen napisał: Nie wiem czy nie wyląduje w koszu. Eee, no coś Ty. Bardzy fajny model. Zrobiony bez przesady. Naprawdę świetnie wyszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Listopada 2020 Autor Share Napisano 26 Listopada 2020 Fajnie że się podoba ale co na niego patrzę to mam ochotę go wywalić i zrobić sobie nowego w trochę innym malowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 26 Listopada 2020 Share Napisano 26 Listopada 2020 Bardzo ładnie, choć strasznie żółte zdjęcia niektóre wyszły. Linkę jeszcze pociągnij z masztu. Doda mu uroku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 9 godzin temu, Xmen napisał: Żółty to RLM 79(1941) od AK Real Colors.Robią jeszcze jeden RLM 79(1942) i ten jest bardziej brązowy. Nie wiem czy nie wyląduje w koszu. EE nie, do kosza nie! I mi nie chodzi o ten żółty na mordce, tylko, ze cały jest żółty. Ten piaskowy to też wyszedł żółty. Ale to pewnie światło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Listopada 2020 Autor Share Napisano 27 Listopada 2020 (edytowane) Wiem o który żółty chodziło.Ten na mordce to RLM 04 Gunze.Powiem Panu że ten piaskowy taki żółty jest .Aż się zastanawiałem czy go nałożyć.Dobrze że są te plamy RLM 80 bo wyglądał by dopiero żółto. Edytowane 27 Listopada 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser111 Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 10 godzin temu, Xmen napisał: Nie wiem czy nie wyląduje w koszu. Jak mastacjonować w koszu to go chętnie przygarnę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Listopada 2020 Autor Share Napisano 27 Listopada 2020 6 minut temu, meser111 napisał: Jak mastacjonować w koszu to go chętnie przygarnę Ostateczna decyzja jeszcze nie zapadła i generalnie nie wysyłam swoich modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi