Moses Napisano 27 Listopada 2020 Share Napisano 27 Listopada 2020 W sumie dopiero co zorientowałem się ze mija 30 lat od sławetnej Pustynnej Burzy która trwała od stycznia do marca 1991 roku. Ostatnio zapomniany temat a można całkiem fajne modele porobić, co Wy na to aby rozpocząć z grudniem trwający do Marca 2021 roku projekt dotyczący tego wydarzenia? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 W temacie współczesnych to zawsze jestem na Tak. Tylko wydaje mi się, że 3 miesiące to trochę mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 3 godziny temu, mandrivecs napisał: wydaje mi się, że 3 miesiące to trochę mało. Spoko, najwyżej kupisz gotowy na Allegro i pokażesz jako swój. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Listopada 2020 Autor Share Napisano 28 Listopada 2020 Merytorycznie proszę merytorycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 Jeśli do końca marca to jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 Chętnie bym dołączył ale do końca marca to za krótko jak dla mnie.Trzeba najpierw skończyć rozpoczęte prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Listopada 2020 Autor Share Napisano 28 Listopada 2020 14 minut temu, Xmen napisał: Chętnie bym dołączył ale do końca marca to za krótko jak dla mnie.Trzeba najpierw skończyć rozpoczęte prace. Zawsze mozna dokończyć rozpoczęte prace później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 7 minut temu, Moses napisał: Zawsze mozna dokończyć rozpoczęte prace później Niby tak ale później warsztat zawalony rozpoczętymi projektami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 28 Listopada 2020 Autor Share Napisano 28 Listopada 2020 Mozemy zrobić do końca Marca, nie widzę problemu. a 4 miesiace to juz chyba sporo czasu, aby zrobic choć jeden model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Listopada 2020 Share Napisano 28 Listopada 2020 (edytowane) To mnie przekonałeś.Muszę zakupy zrobić. Musi być malowanie typowo z Pustynnej Burzy?Pytam bo mam model Irackiego MiGa ale malowanie jest wcześniejsze. Edytowane 28 Listopada 2020 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 I co tam, będzie coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bzdura Napisano 1 Grudnia 2020 Share Napisano 1 Grudnia 2020 Poczekajcie az się skonczy projekt Mistercrafta bo was czapką przykryją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 1 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2020 Bzdura z nikim nie chce konkurować 2 godziny temu, mandrivecs napisał: I co tam, będzie coś? Będzie tyle że w weekend zrobiłem sobie kuku szalejąc w lesie i póki co nie mam czasu tematu ogarnąć. Dziś wieczorem jak wrócę skąd mam wrócić ogarnę temat z adminami i lecimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 (edytowane) @Moses- to my sąsiedzi na Wawrze jesteśmy. Na MTB się wysypałeś w lesie? Ja śmigam na szosie, ale na zimę to się chyba do lasu przeniosę. Cały jesteś? Ja w wersji bardzo skromnej mogę uczestniczyć- rozwiązuje to temat, który mi zalega w pudełku, a szybki i przyjemny . Wchodzę w to, Edytowane 3 Grudnia 2020 przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 Wysypałem się na airsofcie. Zmieniałem pozycje na górce ostrzeliwując się, i chciałem pobiec w jedną stronę a moja stopa postanowiła w inną stronę pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 Cóż- zdarza się. Coś wykoncypowaleś z projektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 Czekamy az dostaniemy dział i zaczynamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 3 Grudnia 2020 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2020 https://modelwork.pl/forum/160-operacja-pustynna-burza/ no to mamy forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Grudnia 2020 Share Napisano 3 Grudnia 2020 No to ja odpadam.Iracki MiG w malowaniu z lat 80 się nie łapie a zakupy muszę ograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 7 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2021 Czy ktoś chce się dołączyć do zakupu takiego zestawu kalkomanii? Ja bym tylko przytulił malowanie od Harriera https://www.hannants.co.uk/product/AIR72-006?result-token=zisOu¤cy_id=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi