cayman Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 11 minut temu, Bartas89 napisał: Dobrze wiedzieć Szkoda, że nie wiedziałem tego 3 tygodnie temu, to może już bym miał model na ukończeniu Pamiętaj co Ci powiedziałem , powoli i bez pośpiechu a dojdziesz do zamierzonego celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 19 minut temu, cayman napisał: Pamiętaj co Ci powiedziałem , powoli i bez pośpiechu a dojdziesz do zamierzonego celu. Dobrze, Panie Psorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2021 Czym i jak wypolerować oryginalny chrom? Czy lepiej tego nie robić, bo łatwo coś zepsuć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 11 godzin temu, Bartas89 napisał: Dobrze wiedzieć Szkoda, że nie wiedziałem tego 3 tygodnie temu, to może już bym miał model na ukończeniu Przecież tam wyżej ktoś ci pisał o tym , nawet link do filmu z sklepu AGTOM był. Tam Tomek tez miał taki problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Przemek R napisał: Przecież tam wyżej ktoś ci pisał o tym , nawet link do filmu z sklepu AGTOM był. Tam Tomek tez miał taki problem To widocznie mi umknęło, bo byłem w transie lakierniczym xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirCzajnik Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 W dniu 8.01.2021 o 22:57, Dorotka napisał: Gdyby "oczka" były uparte (a czasami naprawdę są), to co poniżej załatwia sprawę Może też być silicone remover Plus 780 firmy Novol - litr za 15 zł... Kąpie w tym wszystko przed podkładem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 6 minut temu, SirCzajnik napisał: Może też być silicone remover Plus 780 firmy Novol - litr za 15 zł... Kąpie w tym wszystko przed podkładem... Nie może, bo to dwie różne rzeczy, o różnym przeznaczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirCzajnik Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 1 minutę temu, Dorotka napisał: Nie może, bo to dwie różne rzeczy, o różnym przeznaczeniu Dlaczego różne? Oba jak mi się wydaje to zmywacze/rozpuszczalniki do silikonu ? ale może się mylę... tego ze zdjęcia nie używałem a problemów oczkowych nie doświadczyłem jak dotąd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Teraz, SirCzajnik napisał: Dlaczego różne? Oba jak mi się wydaje to zmywacze/rozpuszczalniki do silikonu ? ale może się mylę... tego ze zdjęcia nie używałem a problemów oczkowych nie doświadczyłem jak dotąd... Mylisz się... Ten od ZP lejesz do lakieru, którym malujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirCzajnik Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Teraz, Dorotka napisał: Mylisz się... Ten od ZP lejesz do lakieru, którym malujesz... Ok. Myślałem, że jest wykorzystywany do mycia strzykawki przed mieszaniem Temat prób z ZP jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Teraz, SirCzajnik napisał: Ok. Myślałem, że jest wykorzystywany do mycia strzykawki przed mieszaniem Temat prób z ZP jeszcze przede mną Do mycia strzykawki to Novol się nadaje, tylko po co cokolwiek mieszać strzykawką, tym bardziej z tłoczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 11 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2021 Ten preparat od ZP nie "pogryzie" się z Duxonem? Czy on jest tylko do lakierów od ZP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 17 minut temu, Bartas89 napisał: Ten preparat od ZP nie "pogryzie" się z Duxonem? Czy on jest tylko do lakierów od ZP? Generalnie jest dedykowany do lakieru 2k ZP. Próbowałem z 3002 i się nie pogryzł. Czy będzie działał z Duxonem nie wiem, może tak, może nie. Duxon ma swoje odpowiedniki tego typu produktów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Nie lepiej/ taniej po prostu strzykawki/ sposób mieszania zmienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 10 godzin temu, Dorotka napisał: Duxon ma swoje odpowiedniki tego typu produktów. Z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Godzinę temu, BCI Batou napisał: Nie lepiej/ taniej po prostu strzykawki/ sposób mieszania zmienić? Oczywiście, to najprostsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Pipeta szklana - 10zł Kielonki plastikowe - 3zł za 50 sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Godzinę temu, toled napisał: Kielonki plastikowe - 3zł za 50 sztuk? Trzeba się spieszyć ,bo niedługo będzie to towar reglamentowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 11 Stycznia 2021 Share Napisano 11 Stycznia 2021 Godzinę temu, cayman napisał: Trzeba się spieszyć ,bo niedługo będzie to towar reglamentowany. Tak jak łyżeczki do testowania lakierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Ja tam cały czas odmierzam w strzykawkach , mam wrażenie ze w kieliszkach marnuje się farba. I w koło wszystko ubabrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 40 minut temu, Przemek R napisał: Ja tam cały czas odmierzam w strzykawkach , mam wrażenie ze w kieliszkach marnuje się farba. I w koło wszystko ubabrane A ja praktycznie niczego nie odmierzam, bo co tu niby mieszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2021 Parę rozdziałów zostało zrobionych, a dokładnie sześć. Zastanawiam się też czy zmyć fabryczny chrom z tarcz hamulcowych. Ten chrom wydaje mi się taki mało realistyczny. Ale ja się nie znam i może taki ma właśnie być ten kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 7 minut temu, Bartas89 napisał: Zastanawiam się też czy zmyć fabryczny chrom z tarcz hamulcowych. Ten chrom wydaje mi się taki mało realistyczny. Ale ja się nie znam i może taki ma właśnie być ten kolor? Na samych tarczach to raczej chromu się nie widuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 13 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2021 Godzinę temu, Dorotka napisał: Na samych tarczach to raczej chromu się nie widuje... Jaki kolor najlepiej by pasował? Titanium silver? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juffre Napisano 14 Stycznia 2021 Share Napisano 14 Stycznia 2021 Malowałeś silnik czy to fabryczny chrom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi