Xmen Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Prawdopodobnie będzie debiut w 48.Może jak założę warsztat to w końcu wreszcie go zacznę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 25 Grudnia 2020 Share Napisano 25 Grudnia 2020 Temat trochę oklepany ale skoro tak , to będę paczał co tam kolega z tego ulepi. Powodzenia w skali dla "lekko ślepych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek190 Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 Która wersja malowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 Prawdopodobnie włoskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Stycznia 2021 Share Napisano 4 Stycznia 2021 A będą jutro "pierwsze ciachy"? Jakby nie liczyć - okrągłe 10 dni minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2021 25 minut temu, abtb napisał: A będą jutro "pierwsze ciachy"? Jakby nie liczyć - okrągłe 10 dni minie Nie będzie.Rano mam ważniejsze sprawy do załatwienia a popołudniu idę do pracy.Może w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 6 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Oszałamiający postęp prac przy meśku. Edytowane 6 Stycznia 2021 przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2021 Prace trochę do przodu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 Dalszy postęp prac.Tablica jeszcze w trakcie montażu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Stycznia 2021 Share Napisano 12 Stycznia 2021 Się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2021 2 minuty temu, abtb napisał: Się dzieje Coś tam się dzieje.Szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Stycznia 2021 Share Napisano 13 Stycznia 2021 19 godzin temu, Xmen napisał: Coś tam się dzieje.Szału nie ma. Najważniejsze, że powoli do przodu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2021 Temat do zamknięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Do zamknięcia? O co chodzi? Nie bądź rura i nie pękaj. Dawaj dalej z tym helmutem. Jak coś się popsuło to może uda się pomóc jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Lutego 2021 Autor Share Napisano 19 Lutego 2021 18 minut temu, marek d napisał: Do zamknięcia? O co chodzi? Nie bądź rura i nie pękaj. Dawaj dalej z tym helmutem. Jak coś się popsuło to może uda się pomóc jakoś. Nic się nie popsuło.Temat zamknąłem bo nie wiem kiedy i czy w ogóle go skończę.Za wcześnie wróciłem do modelowania po Covidzie ot i cała tajemnica. Przymusowa przerwa po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Oj, no to zdrowia życzę i powrotu do modelowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Nie ma zamykania, otworzyłem piwo to jak zamknąć ? BTW. X-Men i go covid dorwał ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Lutego 2021 Autor Share Napisano 19 Lutego 2021 (edytowane) 47 minut temu, mirage3 napisał: Nie ma zamykania, otworzyłem piwo to jak zamknąć ? BTW. X-Men i go covid dorwał ? Oj tak.Już myślałem że się nie wywinę od kostuchy.Cały listopad przechorowałem ale do teraz odczuwam skutki. Edytowane 19 Lutego 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 49 minut temu, mirage3 napisał: Nie ma zamykania, otworzyłem piwo to jak zamknąć ? Jak jest problem to zapraszam: można śmialutko zyknąć . Tylko bez ociągania się bo już niebawem będę kończył i zamykał A koledze Xmen-owi życzę jak najszybszego powrotu do 100% sprawności modelarskiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Nie bój nic, modelarzy diabli nie biorą Mnie parę lat temu brakowało 0,5m żebym nie wyszedł z samochodu jak zaorali mną betonowy płot... Widzimy się niedługo na kontynuacji warsztatu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 4 godziny temu, Xmen napisał: Nic się nie popsuło.Temat zamknąłem bo nie wiem kiedy i czy w ogóle go skończę.Za wcześnie wróciłem do modelowania po Covidzie ot i cała tajemnica. Przymusowa przerwa po prostu. A co Ci po Covidzie padło? Oczy? mózg? serducho, czy ogólnie nadajesz się do bakutilu na mączkę kostną? Idź do swojego rodzinnego, żeby Ci dał trochę badań kontrolnych typu ekg, rtg płuc, krew, żeby zobaczyć jak i czy Cię ten Covid mocno sponiewierał. Jeśli doktór kumaty, to Cię na nie wyśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Lutego 2021 Autor Share Napisano 19 Lutego 2021 6 minut temu, WujekAlice napisał: A co Ci po Covidzie padło? Oczy? mózg? serducho, czy ogólnie nadajesz się do bakutilu na mączkę kostną? Idź do swojego rodzinnego, żeby Ci dał trochę badań kontrolnych typu ekg, rtg płuc, krew, żeby zobaczyć jak i czy Cię ten Covid mocno sponiewierał. Jeśli doktór kumaty, to Cię na nie wyśle. Forum modelarskie to nie jest miejsce by o tym pisać.I tak za dużo napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 19 Lutego 2021 Share Napisano 19 Lutego 2021 Spoko - przez internet się nie przenosi - mimo że wirus - keep rockin' i wracaj do pełni sił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 20 Lutego 2021 Autor Share Napisano 20 Lutego 2021 11 godzin temu, mirage3 napisał: modelarzy diabli nie biorą Modelarzy może i nie.Ja się bardziej uważam za montażystę części prosto z pudełka (nienawidzę słowa sklejacz). Dzięki za miłe słowa.Mam nadzieję że jeszcze kiedyś coś pokażę na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi