matejson Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 Cześć., Najlepszego w 2021! Model skończony jeszcze w grudniu. Baza to model Mirage z gąsienicami od UM-T. Płachty nad oknami rzeźbił kolega Paweł Leszczyński (Dzięki! ) Warsztat był tutaj. Do modelu planuje podpiąć lufę moździerza 220mm oraz przygotować podstawkę: https://matejson.blogspot.com/search/label/220mm%20wz.32%20%C5%A0koda%20mortar%20barrel 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 Fajne malenstwo kolorki ok tylko ja moze bym zmyl ten kurz z dachu lub go ograniczyl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 18 minut temu, Adamo722 napisał: Fajne malenstwo kolorki ok tylko ja moze bym zmyl ten kurz z dachu lub go ograniczyl To był bardzo suchy wrzesień..Ale ogólnie jestem na tak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 2 Stycznia 2021 Share Napisano 2 Stycznia 2021 Ładny bardzo, ale bez podstawki ci nie zaliczam Nie wiedziałem, że Paweł uruchomił kolekcję w 72.... znakomicie upiększa to model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 3 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2021 Dzięki za komentarze 15 godzin temu, Andrzej_LK napisał: Ładny bardzo, ale bez podstawki ci nie zaliczam Nie wiedziałem, że Paweł uruchomił kolekcję w 72.... znakomicie upiększa to model. To był custom-made nie ma tego w regularnej ofercie. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 3 Stycznia 2021 Share Napisano 3 Stycznia 2021 Bardzo mi się podoba, a biorąc pod uwagę skalę to jeszcze bardziej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamerio Napisano 5 Stycznia 2021 Share Napisano 5 Stycznia 2021 Fajnie wyszło Jak maskowałeś wnętrze podczas malowania 'z zewnątrz'? Masz jakiś patent? Miałeś jakieś problemy z gąsienicami? Składam 7tp z Mirage i przy kole napędowym strasznie kiepsko pasowały^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matejson Napisano 5 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2021 1 godzinę temu, Adamerio napisał: Fajnie wyszło Jak maskowałeś wnętrze podczas malowania 'z zewnątrz'? Masz jakiś patent? Miałeś jakieś problemy z gąsienicami? Składam 7tp z Mirage i przy kole napędowym strasznie kiepsko pasowały^^ Hej, Gąbeczka od środka daje radę przy maskowaniu. Jak nie pasują gąsienice to ucinasz/szlifujesz zęby na kole napędowym. Rzadko w którym modelu w 1/72 pasuje to idealnie. MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 9 Stycznia 2021 Share Napisano 9 Stycznia 2021 bardzo ładny żuczek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 10 Stycznia 2021 Share Napisano 10 Stycznia 2021 Gdybyś napisał że to 1:35 uwierzyłbym bez zastrzeżeń. Model ZJAWISKOWY. W mojej skali wartości więcej niż 10/10 to fakt pomyłki w skali. BRAWO - zazdroszczę warsztatu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi