Mateusz Miarka Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Witam, kilka fotek mojego mi-24 wzbogaconego o chyba wszystko co było dostepne:)To pierwszy w sumie śmigłowiec skonczony i jestem zadowolony, tylny wirnik już przemalowany:) 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Wiem, że ciężko obfotografować model tych gabarytów, ale przydało by się choć jednolite tło. Te zdjęcia w terenie to fajna reklamówka, ale modelu a w szczególności tego wszystkiego czym go wzbogaciłeś zupełnie nie widać. Pstryknij no porządną galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 Tak chyba będe musiał zrobić faktycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Stycznia 2021 Share Napisano 8 Stycznia 2021 Coś chyba nie wyszło z tym godłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Miarka Napisano 8 Stycznia 2021 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2021 wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Robi wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Stycznia 2021 Share Napisano 16 Stycznia 2021 Naprawdę myślałem, że to zdjęcia poglądowe prawdziwej maszyny. I pytam siebie, gdzie ten model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Wielki ci on. Też bym oglądnął szczegółową galerię. Trochę razi mnie brudzenie, wiem, że one są brudne, ale tu widać ślady nakładania pigmentu / pyłu / whatever użyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 19 Stycznia 2021 Share Napisano 19 Stycznia 2021 Fajnie wyszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 11 Lutego 2021 Share Napisano 11 Lutego 2021 W dniu 16.01.2021 o 16:56, Klapouch napisał: Naprawdę myślałem, że to zdjęcia poglądowe prawdziwej maszyny. I ja miałem tak samo przy pierwszym zdjęciu. Niesamowity model najładniejszego śmigłowca na świecie. Poproszę więcej zdjęć, żeby wyeksponować to co tam w niego włożyłeś. Zdjęcia wnętrza i kokpitu. Tak wspaniały model na to zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolan Napisano 21 Kwietnia 2021 Share Napisano 21 Kwietnia 2021 Dobra są zdjęcia egzemplarza, na którym się wzorowałeś. Gdzie zdjęcia modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi