PKD4GA Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Kto z forumowiczów wybiera się na ILA’08 - paluszek do góry. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 8 Maja 2008 Share Napisano 8 Maja 2008 Imt, oczywiscie mozemy liczyc na jakies fajne fotki, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 (edytowane) Tomcatsky (4 sztuki) będzie Edytowane 9 Maja 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek_Zgórecki Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 Tomcatsky (4 sztuki) będzie ;) I ja w tej 4-ce będę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxek Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 To może ja odpowiem śpiewająco: W poniedziałek, w poniedziałek ja nie mogę, Bo pomagam mamie. A we wtorek, a we wtorek i we środę Ty masz w domu pranie. No, a w czwartek, No a w czwartek ja mam dyżur W piątek, w piątek dwa zebrania. Ty w sobotę, ty w sobotę też nie możesz, Więc na ILA pojadę sam bez Ciebie babo moja, Będziesz siedzieć w domu i będziesz sprzątała, Prała i Bóg jeden wie co jeszcze robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 9 Maja 2008 Share Napisano 9 Maja 2008 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Raptor się melduje. Jadę w sobotę wcześnie rano, bileciki już mam w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 15 Czerwca 2008 Share Napisano 15 Czerwca 2008 No to czas na zdjęcia ogólne (poza tymi z walkaround). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 20 Czerwca 2008 Share Napisano 20 Czerwca 2008 Panowie, miło było Was spotkać. Nexus, ciekawe fotki. Dorzucam coś od siebie: A po więcej zapraszam na IPMS SILESIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi