Pyra001 Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 Akurat na Żuku to jakiego koloru nie dasz to będzie zgodne z oryginałem, wtedy Żuki malowana czym popadło. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 21 Lutego 2021 Share Napisano 21 Lutego 2021 Jak już tak wydeptałeś pakę, to jeszcze przy bocznych drzwiach. Ogólnie to obramowania drzwi i paki też do poobijania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Nie zapomnij o gałce zmiany biegów z epoki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Jeszcze rząd proporczyków przy górnej krawędzi szyby i oczywiście kocyk na masce silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyra001 Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Kocyk był obowiązkowy. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 6 godzin temu, Grzes napisał: Nie zapomnij o gałce zmiany biegów z epoki... To jest gała przy kierownicy czy ta późniejsza juz w podłodze? 5 godzin temu, jarek napisał: Jeszcze rząd proporczyków przy górnej krawędzi szyby i oczywiście kocyk na masce silnika. Jak masz foto takich proporczyków to czemu nie! 2 godziny temu, Pyra001 napisał: Kocyk był obowiązkowy. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Ten na klapie maskującej silnik w kabinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 8 minut temu, Stojkovic napisał: To jest gała przy kierownicy czy ta późniejsza juz w podłodze? Jak masz foto takich proporczyków to czemu nie! Ten na klapie maskującej silnik w kabinie? Na foto-gałka przy kierownicy,ale "w podłodze"też takie były,proporczyki były z herbami miast a kocyk na pokrywie dodatkowo wygłuszał i podnosił walory estetyczno-wizualne.Można tez dodać frędzelki wiszące w górze szyby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 Gałka na fotce jest przy kierownicy, ale wrzuciłem ją poglądowo. Reszta jak napisał @piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 Kocyk jakiś wykombinuje i proporczyki tez są fajną opcją. Mówię serio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 I taką torbę w szoferce -> https://www.mojehobby.pl/products/Modern-Estern-Cargo-bags.html Bo właśnie jechał na szaber - plac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 O robi się coraz ciekawiej z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 To podbijam stawkę https://allegro.pl/oferta/pies-z-kiwajaca-glowa-piesek-kultowy-gadzet-prl-8583160694?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_TOY_pla_dziecko_zabawki&ev_adgr=Edukacyjne&gclid=EAIaIQobChMIrbrwqaL-7gIVRaOyCh3LCghnEAQYBCABEgJMO_D_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 22 Lutego 2021 Autor Share Napisano 22 Lutego 2021 21 minut temu, martinello napisał: To podbijam stawkę https://allegro.pl/oferta/pies-z-kiwajaca-glowa-piesek-kultowy-gadzet-prl-8583160694?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DCK_TOY_pla_dziecko_zabawki&ev_adgr=Edukacyjne&gclid=EAIaIQobChMIrbrwqaL-7gIVRaOyCh3LCghnEAQYBCABEgJMO_D_BwE To juz pachnie fest brawurą Panie kolego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 (edytowane) Jak zrobisz na lusterko zewnętrzne koszyk na butelkę z napojem to dopiero będzie szacun! a torba od Marcina się do środka nie zmieści niestety.. Edytowane 22 Lutego 2021 przez piotrkur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Lutego 2021 Share Napisano 22 Lutego 2021 10 godzin temu, jarek napisał: Jeszcze rząd proporczyków przy górnej krawędzi szyby i oczywiście kocyk na masce silnika. A do kompletu drugi, na tą półkę przy podszybiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 23 Lutego 2021 Share Napisano 23 Lutego 2021 W dniu 21.02.2021 o 12:55, ogi napisał: kolorystycznie ok, ale te fotele są dziwne , strasznie długie te siedziska , w pierwszej chwili odniosłem wrazenie ze są do" góry nogami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Lutego 2021 Autor Share Napisano 23 Lutego 2021 Nie mam zamiaru bawić się w poprawki żywicy. Tych siedzeń za dużo nie będzie widać zresztą. Może ktoś pokusi się o zrobienie zywicznej konwersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 23 Lutego 2021 Autor Share Napisano 23 Lutego 2021 Nie mam zamiaru bawić się w poprawki żywicy. Tych siedzeń za dużo nie będzie widać zresztą. Może ktoś pokusi się o zrobienie zywi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Świetnie ci wychodzi ten żuczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 25 Lutego 2021 Share Napisano 25 Lutego 2021 Tablice chyba lepiej będzie wydrukować niż od ręki pędzlem Ale całokształt obecnie pozytywnie oceniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 25 Lutego 2021 Autor Share Napisano 25 Lutego 2021 Te tablice to fototrawionki z pomalowanymi wytłoczeniami w kształcie liter. Wydruk będzie płaski i dlatego jest jak jest. Powalczę z tym modelem jeszcze nieco, ale myślę, że koniec jest już bliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 Takie cuś się pokazało: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek mochalski Napisano 26 Lutego 2021 Share Napisano 26 Lutego 2021 dzieki Jery,wlasnie zamowilem koleczka,zamierzam wystrugac sobie pozarniczego OLSn/oswietleniowy/ w 1/35.Stojkowic,Twoj Zuczek wyszedl elegancko,bede sie na nim wzorowal.pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 26 Lutego 2021 Autor Share Napisano 26 Lutego 2021 Jeszcze nie skończyłem walczyć z tym modelem i powiem szczerze, że przerabianie go na srtrażaka wraz z detalami to będzie nie lada wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Lutego 2021 Autor Share Napisano 28 Lutego 2021 W projekcie Zuk nadal coś działam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi