Dorotka Napisano 10 Maja 2021 Share Napisano 10 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Maja 2021 Share Napisano 10 Maja 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Maja 2021 Share Napisano 11 Maja 2021 Prawdziwy radziecki. Rzeczywiście wygląda jak krążownik. Jak postawisz obok figurkę marynarza Floty Bałtyckiej to nikt się nie zorientuje, że to czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 11 Maja 2021 Share Napisano 11 Maja 2021 Coś w sobie ma ta szkarada wychodzi bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 13 Maja 2021 Share Napisano 13 Maja 2021 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Maja 2021 Autor Share Napisano 18 Maja 2021 Szybki update - wash chyba pogryzł się z bezbarwnym, model trafił do kreta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 18 Maja 2021 Share Napisano 18 Maja 2021 Za szybko pewnie położyłeś wash, ja czekam zawsze 24 h, na całkowite wyschnięcie. Po olejach nawet trzy dni. Raz też tak miałem, że wash zeżarł nawet czarny podkład Vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 18 Maja 2021 Share Napisano 18 Maja 2021 Szkoda bo fajnie już było... Co to za lakier i wash? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Maja 2021 Autor Share Napisano 18 Maja 2021 W zasadzie wszystko robiłem tak samo jak zwykle, spaskudziło się jedynie w kilku miejscach ale już nie chciałem się bawić w zamalowywanie po raz kolejny bo dość sporo warstw się nazbierało. Jako bezbarwny użyłem Sidoluxu a wash był robiony z farb olejnych rozcieńczanych preparatem od Miga. Nigdy nie było takich jajec, się zrobi od nowa i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 7 Września 2021 Autor Share Napisano 7 Września 2021 Reaktywacja Biorąc pod uwagę "niezawodność" tego pojazdu, raczej żaden egzemplarz nie jeździł na tyle długo żeby się tak poobijać - ale czysty trochę średnio wyglądał, więc mój będzie poobijany. Starałem się nie przesadzić, ale mam wrażenie, że w paru miejscach jest trochę za dużo - poprawi się jeszcze. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Zajefajna fura wychodzi z tego T-35 kolor trafiony taki amerykański. dół ładnie pobłocony. Patrzymy dalej........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 7 Września 2021 Share Napisano 7 Września 2021 Świetnie wycieniowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 12 Września 2021 Autor Share Napisano 12 Września 2021 Myślałem że ten dzień już nigdy nie nadejdzie Zawieszenie, gąski i fartuchy założone i przyklejone. Zostało parę poprawek malarskich tu i tam i będzie można zacząć w końcu najprzyjemniejszą część, czyli oleje, weathering i podstawkę. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 12 Września 2021 Share Napisano 12 Września 2021 Przyjemny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Września 2021 Share Napisano 13 Września 2021 Bardzo przyjemny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 18 Września 2021 Autor Share Napisano 18 Września 2021 (edytowane) Oleje z grubsza zrobione, jakieś wstępne brudzenie zaczęte. Dopiero na zdjęciach widzę że niektóre rdzawe zacieki chyba wyszły za grube i przydałoby się jeszcze kilka mniejszych, zaraz postaram się je trochę poprawić. No i chyba przydałyby się jeszcze ze 3-4 podłużne cienkie rysy na bokach. Tak to wygląda póki co. Edytowane 18 Września 2021 przez halset 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 3 Października 2021 Autor Share Napisano 3 Października 2021 Powoli do przodu. Jeszcze jakieś drobne brudzingi przede mną i trzeba trochę poprawić tłumik. Nie wiem czemu na zdjęciach z boku ten kurz wydaje się różowawy, w rzeczywistości kolor jest bardzo mało nasycony, prawie szary. Myślę, że póki co nie ma tragedii 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi