Klapouch Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Historia moich ulepków, jednych bardziej, innych mniej udanych w skali 1/72. 1. IBG - PzKpfw IV ausf A 2. Trumpeter - KV 1 3. IBG - Type 3 Chi-Nu 4. FTF - Renault R35 5. IBG - V3000SM 6. Modelcollect - WWII German V1 Missile Railway Car 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Skala może nikczemna, ale tematyka bardzo akuratna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Jaka tam nikczemna.... Królewska! I tego się trzymaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Ciekawa kolekcja Gratuluje, a skala słuszna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 15 Kwietnia 2021 Share Napisano 15 Kwietnia 2021 Mnie się bardzo podoba, super ! Auto, działko, detale aleganckie, w ogóle ładnie pomalowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Kwietnia 2021 Share Napisano 16 Kwietnia 2021 Kolekcja ciekawa, a skala jedynie słuszna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Kolejny nikczemnik 7. Zvezda - T35 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 30 Kwietnia 2021 Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Sztos, widziałem w galerii, myślałem, że to 35! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 30 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2021 Dzięki za miłe słowo. To jest takie bydlę wielkie, że niejedna 35 na długości byłaby porównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 27 Maja 2021 Autor Share Napisano 27 Maja 2021 8. Trumpeter - Zis 157 cywilna ciężarówka popełniona na fali nienawiści do rozgrzebanego Opla blitz’a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 6 godzin temu, Klapouch napisał: 8. Trumpeter - Zis 157 cywilna ciężarówka popełniona na fali nienawiści do rozgrzebanego Opla blitz’a Gdzie galeria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 27 Maja 2021 Autor Share Napisano 27 Maja 2021 51 minut temu, Evildead napisał: Gdzie galeria ? Nie ma komu zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 7 minut temu, Klapouch napisał: Nie ma komu zrobić Całkiem fajnie się prezentuje, może temu że kolor taki niepancerny, zawsze coś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 27 Maja 2021 Autor Share Napisano 27 Maja 2021 3 minuty temu, Evildead napisał: Całkiem fajnie się prezentuje, może temu że kolor taki niepancerny, zawsze coś innego Rzeczywiście, inny i ciekawy. Sam model, mimo, że bardzo prosty to dobrze spasowany i w ogóle słowa złego powiedzieć nie można - o składalności rzecz jasna, bo detal mógłby być lepszy. Szczytem były wycieraczki, których nawet nie kładłem - grubości wału napędowego. Na oku mam już następnego dziwaka - żółto-czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 2 minuty temu, Klapouch napisał: Rzeczywiście, inny i ciekawy. Sam model, mimo, że bardzo prosty to dobrze spasowany i w ogóle słowa złego powiedzieć nie można - o składalności rzecz jasna, bo detal mógłby być lepszy. Szczytem były wycieraczki, których nawet nie kładłem - grubości wału napędowego. Na oku mam już następnego dziwaka - żółto-czerwonego Rzuca się w oko, a to dobry znak że coś w nim jest, fajny kolorek wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 27 Maja 2021 Share Napisano 27 Maja 2021 11 godzin temu, Klapouch napisał: cywilna ciężarówka popełniona na fali nienawiści do rozgrzebanego Opla blitz’a I dobrze. Czasem trzeba zrobić sobie przerwę a potem z nowym, świeżym spojrzeniem działać dalej. Ja mam model bergetigera do którego podchodziłem już 5 razy i zawsze coś mi się w dźwigu spierdzieli...ale się nie poddam...chyba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2021 9. FtF - lt vz 38 Krótko trwał urlop od wojskowych maszyn, ale wrócę do cywilnych już niedługo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 29 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2021 10. Dragon - Jagdtiger Muszę wyczyścić warsztat z rozpoczętych projektów. Sporo trudności w malowaniu sprawił mi ten żółty kociak. Może za sprawą nowej dla mnie barwy, może to zimmerit. Koniec końców jakoś dobrnąłem do końca. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 11. ICM - Ural 4320 z wywrotką 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 7 Lipca 2021 Share Napisano 7 Lipca 2021 Godzinę temu, Klapouch napisał: 11. ICM - Ural 4320 z wywrotką A ja się pytam gdzie galeria??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Lipca 2021 Autor Share Napisano 7 Lipca 2021 9 minut temu, FLECZER napisał: A ja się pytam gdzie galeria??? A nawet jest w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 16 Sierpnia 2021 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2021 (edytowane) W końcu PRAWIE wyczyściłem się z zaległości 1/72 12. Zvezda - Triumf S400 13. FtF - haubica 155 mm - moja pierwsza armata - O! jaka wielka 14. JR Model - PLA ZTZ99A MBT - oooo jak wiele rzeczy zrobiłbym inaczej.... model nieznanej mi wcześniej marki, który składa się jak klocki LEGO - na wypusty minimum 1mm średnicy, wszelka "finezja" wykluczona. Plastyk bardziej przypomina metal niż cokolwiek innego. No cóż - przygoda Edytowane 16 Sierpnia 2021 przez Klapouch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 7 Września 2021 Autor Share Napisano 7 Września 2021 (edytowane) 15. F&A Miniatures - 7TP skala 1/48, czyli rodzynek Edytowane 12 Września 2021 przez Klapouch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 2 Października 2021 Share Napisano 2 Października 2021 Ajajaj. Ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 2 Lutego 2022 Autor Share Napisano 2 Lutego 2022 (edytowane) 16. Armada hobby - Robur 1800 17. Armada hobby - BAW 485 18. Modelcollect - T72 Rogatka 19. Trumpeter - PAC3 20. CMK - strv m/37 Edytowane 2 Lutego 2022 przez Klapouch 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi