abtb Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Wszystko zgodnie z planem: - niedziela - kawa - galeria Dziś ostatni Mig 15 ze stajni Eduarda. Tym razem w wersji bisSB czyli takiej jakby szturmowej/bombowej. MiG 15bisSB z 1 Eskadry 6 Pułku Myśliwsko-bombowego, lotnisko Prerov, przełom lat 60/70., Czechosłowacja. I na deser: Teraz można sobie tradycyjnie pisać co się chce. Edytowane 7 Czerwca 2022 przez abtb 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 (edytowane) Fajny jest.Te rakiety pod skrzydłami robią "robotę" Edytowane 18 Kwietnia 2021 przez Xmen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psar77 Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Extra ! Bardzo się podoba !Co za tydzień ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 18 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2021 44 minuty temu, Psar77 napisał: Co za tydzień ? Cisza. Trzeba trochę odczekać, ale w maju możne być na ostro. Dziękuję za opinie panowie Pozwoliłem sobie tak na szybko cyknąć parę fotek przy innym oświetleniu. Czy wyszły lepiej - nie wiem. To pozostawiam ocenie oglądających. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Kwietnia 2021 Share Napisano 18 Kwietnia 2021 Widzę, że produkcja seryjna MiGów-15. Model bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Gratuluję fotki tygodnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 Model bardzo ładny,tylko jedna uwaga na zdjęciach wygląda jak brudny.Pracowałem przy MIG-ach i musiały być wypucowane na błysk. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2021 49 minut temu, lesio-69 napisał: Gratuluję fotki tygodnia. Dziękuję bardzo 13 minut temu, jarek napisał: na zdjęciach wygląda jak brudny.Pracowałem przy MIG-ach i musiały być wypucowane na błysk. Ale to MiG "czechosłowacki", a tam może już tak na błysk nie czyścili A tak na serio to model jest "czysty" tylko sreberko jest cieniowane żeby samolot nie wyglądał jak monolityczny kloc srebrnego metalu. Taka była moja koncepcja Nr 1 na wykonanie tego latawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 W dniu 18.04.2021 o 09:47, abtb napisał: Wszystko zgodnie z planem: - niedziela - kawa - galeria dobra, dobra... co Waćpan sypiesz do tej kawy że co tydzień nowy model ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 20 Kwietnia 2021 Share Napisano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 5 godzin temu, M.A.V. napisał: dobra, dobra... co Waćpan sypiesz do tej kawy że co tydzień nowy model ? Nic Kolega nie dosypuje do kawy, po prostu jak przez całą niedzielę się opije kawy to później cały tydzień zaiwania jak mały samochodzik P.s. W/g mnie w pełni zasłużona fotka tygodnia Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Slawek_26869 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2021 13 godzin temu, Slawek_26869 napisał: Nic Kolega nie dosypuje do kawy, Święta racja, dolewam ino wody (najczęściej przegotowanej) 13 godzin temu, Slawek_26869 napisał: jak przez całą niedzielę się opije kawy to później cały tydzień zaiwania jak mały samochodzik Kolejna święta racja I dla tego w tą niedzielę nie będzie żadnej galerii (choć w sumie jakiś "śledź" mógłby wskoczyć ), żeby towarzystwo odrobinę ochłonęło. Dziękuję wszystkim za komentarze i opinie Dziękuję Administracji za kolejną fotkę tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi