Przemek Przybulewski Napisano 29 Września 2021 Autor Share Napisano 29 Września 2021 (edytowane) W dniu 29.09.2021 o 12:57, slawekmalysek napisał: Może być Potrzebuje jeszcze latarnię i ławeczkę Ale jaką latarnię? Taką retro czy PRL: Ławki (podstawy) mam takie: Edytowane 2 Września 2022 przez Przemek Przybulewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekmalysek Napisano 29 Września 2021 Share Napisano 29 Września 2021 38 minut temu, Przemek Przybulewski napisał: Ale jaką latarnię? Taką retro czy PRL: Ławki (podstawy) mam takie: Retro , ławki też Rozumiem że to wszystko w 35 Odezwę się później Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 16 Października 2021 Autor Share Napisano 16 Października 2021 Zbliża się powoli zima więc zrobiłem kilka rzeczy na dioramkę: . . . Z drugiej strony globu, krokodylki na wietnaskie dioramy: No i wspominane wcześniej wirki. Leżące i stojące: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 17 Października 2021 Share Napisano 17 Października 2021 W dniu 3.09.2021 o 09:36, Przemek Przybulewski napisał: I coś dla pierwszowojennych szmatopłatów. Zestawy śrub rzymskich z różnymi oczkami. Na razie zwykłe oczko i typ RAF. ale bedą całe śruby, oczka albatros, czy z mocowaniem. Kilka różnych zestawów po 50+5 sztuk po około 6-9zł za zestaw. Witam Te śruby rzymskie do Albatrosów i inne kiedy trafią do sprzedaży? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 18 Października 2021 Autor Share Napisano 18 Października 2021 8 godzin temu, Doberman napisał: Witam Te śruby rzymskie do Albatrosów i inne kiedy trafią do sprzedaży? Pozdrawiam Mam nadzieję że już za parę dni, za dni parę ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 (edytowane) Czy w grę wchodziłoby zrobienie szyny tramwajowej o profilu jak na rysunku? Skala 1:48, długość - ile można? 20 cm? Mogą być krótsze odcinki do połączenia/sklejenia... Pozdrawiam Rafał Edytowane 27 Grudnia 2021 przez divv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 34 minuty temu, divv napisał: Czy w grę wchodziłoby zrobienie szyny tramwajowej o profilu jak na rysunku? Skala 1:48, długość - ile można? 20 cm? Mogą być krótsze odcinki do połączenia/sklejenia... Pozdrawiam Rafał Tak, jest taka mozliwosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 27 Grudnia 2021 Share Napisano 27 Grudnia 2021 Przemku, a czy na przykład kości, czaszki ludzkie itp elementy szkieletu są możliwe do wydrukowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 27 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2021 Czaszki mam. Z zuchwą lub bez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 27 Grudnia 2021 Super Moderator Share Napisano 27 Grudnia 2021 U mnie "elektryka" od Przemka zainstalowana, jak najbardziej polecam 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
divv Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 9 godzin temu, Przemek Przybulewski napisał: Tak, jest taka mozliwosc. Świetnie! Jaki byłby koszt i termin realizacji? Interesują mnie 4x odcinki po ca. 10 cm . Pozdrawiam, Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlos Napisano 28 Grudnia 2021 Share Napisano 28 Grudnia 2021 super, ja się piszę na śruby rzymskie w skali 1:32 i 1:48 jak będą wszystkie rodzaje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 (edytowane) Śruby są. W 1:32 jest 17 rodzai Zrobiłem też w 1:48 ale są tak delikatne ze drukuję tylko na zamowienie Edytowane 2 Września 2022 przez Przemek Przybulewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 28 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2021 2 godziny temu, divv napisał: Świetnie! Jaki byłby koszt i termin realizacji? Interesują mnie 4x odcinki po ca. 10 cm . Pozdrawiam, Rafał Priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 W dniu 27.12.2021 o 23:16, Przemek Przybulewski napisał: Czaszki mam. Z zuchwą lub bez Super a żuchwy też masz osobno, ogólnie planujesz inne części szkieletu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2021 Teraz, krzychu83 napisał: Super a żuchwy też masz osobno, ogólnie planujesz inne części szkieletu? Nie, żuchw nie ma. Innych części szkieletu też na razie nie ma. Permanentny brak czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 31 Grudnia 2021 Share Napisano 31 Grudnia 2021 Godzinę temu, Przemek Przybulewski napisał: Nie, żuchw nie ma. Innych części szkieletu też na razie nie ma. Permanentny brak czasu Śpisz w nocy to Ci się nawarstwia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano 10 Stycznia 2022 Share Napisano 10 Stycznia 2022 Śruby rzymskie wymiatają! Niesamowite! Spodziewałem się grubszych, a tu taka niespodzianka. Szekle, haki miód malina!! Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 10 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2022 12 minut temu, Doberman napisał: Śruby rzymskie wymiatają! Niesamowite! Spodziewałem się grubszych, a tu taka niespodzianka. Szekle, haki miód malina!! Pozdrawiam Piotr Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 (edytowane) Od ostatniego razu doszło sporo rzeczy. Po pierwsze 6 typów izolatorów: Telewizory kineskopowe 14, 21 i 27cali Włazy i pokrywy chodnikowe, podstawa hydrantu: Mewy, pisklaki (kurczaki), bobry: Beczki metalowe 60l i 20l w skalach 1:48 i 1:72: Baniaki stare i kany w skalach 1:48 i 1:72 Edytowane 24 Stycznia 2022 przez Przemek Przybulewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 No i sporo rzeczy do kolei w skali 1:25: Umywalki, klamki, sprzęg śrubowy: Zawory Knor H14K5, Popp-Coale, Knorr H14K1 Maźnice - 2 typy i dedykowane pokrywy - 3 typy Smarotłocznie z i bez pokrętła: Zawór parowy smoczka, zawór przełączny ogrzewania parowego, pokrętła zaworu 150mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 24 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2022 No i byłbym zapomniał - kanistry US: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 26 Stycznia 2022 Share Napisano 26 Stycznia 2022 Przemku nie jestem w temacie tobołki współczesne i drugo wojenne do pancerki posiadasz w swojej ofercie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Tylko takie cos: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 26 Stycznia 2022 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2022 Takich nie. Podobne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi