Moses Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 No to skończony. Warsztat można zobaczyć tutaj. Model bardzo przyjemny, bezproblemowy, nawet prosto z pudla fajnie wyglądający. Model przedstawia maszynę DN-7, Bu.No 150852 z dywizjonu VMF(AW)-333 Fighting Shamrocks. Maszyna stacjonowała stacjonowała w MCAS Yuma w Marcu 1967 roku. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 Bardzo ładny Crusader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 12 Czerwca 2021 Share Napisano 12 Czerwca 2021 Znakomity, brawo. Tylko te paski przyklejone do bomb jakoś mi nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 12 Czerwca 2021 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2021 Tez byłem lekko żdziwiony gdy zobaczyłem ze te RBFki ze zdjęcia nie wychodzą z MERów, tylko z z bomb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 Fajny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 Całkiem fajny latawiec Nie za brudny, nie za czysty. Taki w sam raz. Bardzo ciekawa asymetryczna kombinacja uzbrojenia rakietowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 13 Czerwca 2021 Share Napisano 13 Czerwca 2021 Fajny, pobrudzony w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 18 Czerwca 2021 Share Napisano 18 Czerwca 2021 Bardzo podoba mi się brudzenie. Wzorowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi