Gerd Napisano 20 Sierpnia 2021 Napisano 20 Sierpnia 2021 kocioł Lucyfera - @#$@!(!# ŚMIERDZIUCH PASKUDNY - cudny Cytuj
bożo wpożo Napisano 18 Września 2021 Autor Napisano 18 Września 2021 (edytowane) Kolory bazowe , czas na ciuranie kotła Edytowane 18 Września 2021 przez bożo wpożo 3 Cytuj
piotrkur Napisano 18 Września 2021 Napisano 18 Września 2021 Nie pozostaje nic innego tylko zanucić: 1 Cytuj
ogi Napisano 18 Września 2021 Napisano 18 Września 2021 Wygląda świetnie , oczyma wyobrazni już widzę tą cieknącą smołę Cytuj
pmroczko Napisano 18 Września 2021 Napisano 18 Września 2021 Jak byłem mały to pamiętam taką albo podobną maszynę, która zawsze była w okolicy jak panowla łatali dziury w jezdni - zawsze dziwiły mnie dwie rzeczy - pierwsza, to taka, dlaczego ta maszyna jest tak potwornie zasyfiona, a dwa, to dlaczego tam na dole się ogień pali... Model wychodzi świetnie ale jak na razie jest niesamowicie wręcz czysty... Życzę powodzenia w dalszych pracach i pozdrawiam Paweł Cytuj
Baas ArK Napisano 18 Września 2021 Napisano 18 Września 2021 12 godzin temu, bożo wpożo napisał: Kolory bazowe , czas na ciuranie kotła Pamiętam, że były czarna i niesamowicie usyfione/oblepione resztkami asfaltu, zwłaszcza w okolicach tej rynny spustowej . 2 godziny temu, pmroczko napisał: ... dlaczego tam na dole się ogień pali... Starzy ludzie powiadali, że to diabli zupę gotują Cytuj
bożo wpożo Napisano 24 Grudnia 2021 Autor Napisano 24 Grudnia 2021 (edytowane) Heloł ! Powróciłem do tematu Stara i zacząłem go ciurać Edytowane 24 Grudnia 2021 przez bożo wpożo 9 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi